CS Păuleşti  este campioana judetului Prahova. Baraj pentru promovarea in Liga a 3 a
 
Ultima etapă a Ligii A Prahova a adus şi confirmarea ”matematică” a ceea ce se ştia de câteva meciuri, anume că CS Păuleşti va fi echipa care va reprezenta fotbalul prahovean la barajul pentru promovarea în Liga a III-a.
După 3-0 pe terenul celor de la CSO Băicoi, în ultima etapă a sezonului, cei de la Păuleşti au avut motive să deschidă şampania, la propriu, ierahia finală fiind completată de Atletic United – ”medalie de argint”, podiumul fiind încheiat de către CS Cornu.
Cum Federaţia Română de Fotbal a stabilit, împreună cu reprezentanţii Asociaţiilor judeţene de fotbal, la întâlnirea care a avut loc la Cheile Grădiştei, ca echipele campioane pe plan judeţean să fie anunţate până pe data de 12.06.2022, ieri, AJF Prahova a confirmat campioana judeţeană! Barajul interjudeţean pentru promovarea în liga 3 are loc în dublă manşă, pe 18.06  şi, respectiv, 25.06 2022. Campioana judeţului Prahova va avea de înfruntat în dubla dispută de baraj câştigătoarea întrecerii judeţene din Giurgiu, Adunaţii Copăceni urmând să fie adversara din acest baraj. Echipa din Adunaţii Copăceni a câştigat, tot sâmbătă, campionatul din Giurgiu, după un meci de baraj cu Dunărea Giurgiu, câştigat, atenţie, cu 17-16, după… 36 de lovituri de departajare executate de către cele două echipe!
Aşadar, CS Păuleşti – FC Adunaţii Copăceni va fi ”dubla” de baraj, cu prima manşă, pe terenul campioanei prahovene, sâmbătă!