Meci amical de minifotbal caritabil, la Baza Kiru Sport. Antrenori de fitness vs Jandarmeria Prahova. Susţinem Leon
Meci amical de minifotbal caritabil, la Baza Kiru Sport. Antrenori de fitness vs Jandarmeria Prahova. Susţinem Leon
Joi, 2 iunie a.c., începând cu ora 15.30, la Bază Sportivă” Kiru Sport”, se va disputa un meci amical de minifotbal între o echipă a antrenorilor de fitness şi jandarmii prahoveni.
 
Evenimentul are caracter umanitar şi este dedicat strângerii de fonduri pentru băiatul cunoscutului artist, Kamara.
Leon are 8 ani şi suferă de o formă de paralizie cerebrală, afecţiune cu care a fost diagnosticat la scurt timp după naştere.
 
” Când Leon s-a născut au fost nişte probleme. Are o formă de paralizie cerebrală şi mi-a fost foarte greu. Nu ştiam pe cine să dau vina, nu voiam să caut o vină. E foarte greu să accepţi că copilul tău are probleme sau că e mai special. Eu am observat la naştere. S-a născut la 36 de săptămâni şi probabil din cauză că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauză au apărut aceste probleme. Face acum o terapie, are o evoluţie, din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent. Pe partea motorie sunt probleme, încă nu merge, nu e independent. Eu am ales să stau lângă Leon timp de 3 ani, nu făceam altceva”, a declarat Oana, soţia artistului.
 
” Nimic nu anunţa naşterea lui. De aici problemele lui Leon. Noi nu am ştiut ce are, ni l-au pus în braţe şi am plecat cu el acasă. Ulterior, când am văzut cum întârzie în dezvoltare, am ajuns la mai mulţi medici, care ne-au edificat. Am dirijat toată energia pentru a-l pune pe picioare şi nu pentru a ne consuma forţa şi timpul prin procese cu un rezident iresponsabil. Mulţumesc acelor doctori care au intervenit la timp şi au corectat cât s-a putut din greşeala unui doctor care merită să nu mai profeseze. Acum e un băiat deosebit, super inteligent, plin de viaţă. Are o ureche muzicală extraordinară, prinde piesele foarte repede. Dacă va avea talent în domeniu, îl voi susţine imediat”, a spus Kamara.
 
Evenimentul a fost anuntat de Daniel Chirita pe pagina sa de facebook