Motoare turate şi adrenalină la ”Trofeul Ploieşti 2”

Campionatele Naţionale de Îndemânare Auto (CNIA), Super Slalom (CNSS) şi Vehicule Electrice (CNVE) revin la Ploieşti pentru etapa a doua, în weekend-ul 4-5 iunie, tot pe Bulevardul Independenţei, evenimentul fiind organizat sub autoritatea Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS).

La trei săptămâni de la etapa inaugurală a sezonului, evenimentul programat în perioada 4-5 iunie va avea loc în aceeaşi zonă de promenadă a oraşului, pe Bulevardul Independenţei, dar cu un traseu diferit, mult mai atractiv şi mai spectaculos atât pentru piloţi, cât şi pentru spectatori.

Organizatorul GT Auto Club Sportiv anticipează o participare numeroasă, cu mulţi piloţi noi din zona Ploieşti-Câmpina, după ce la Trofeul Ploieşti 1 s-a înregistrat un record de participare, nu mai puţin de 81 de sportivi, mulţi dintre ei protagonişti în cele aproape 150 de starturi, luptându-se pentru podiumurile claselor.

Evenimentul este structurat în două zile, sâmbătă, 4 iunie, fiind programate antrenamentele libere, în intervalul orar 12.00-20.00, în timp ce duminică, 5 iunie, de la ora 10.00, va avea loc antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manşe de concurs şi festivitatea de premiere (în jurul orei 19.30).

Manşele de concurs programate duminică, 5 iunie, vor fi transmise live pe pagina de Youtube a FRAS (https://www.youtube.com/results?search_query=federatia+romana+de+automobilism)

Organizatorii roagă publicul prezent să asiste la eveniment din zonele special amenajate şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine privind siguranţa deplasării pe lângă circuitul special amenajat pe Bulevardul Independenţei.

Partenerii evenimentului sunt: Primăria Municipiului Ploieşti, AFI Ploieşti, Hotel Best, Lace Magazin, le Bonbon, ISUJ Prahova, Poliţia Locală Ploieşti, IPJ Prahova, IJJ Prahova Colonel Alexandru Enescu, SGU Ploieşti.

Câştigătorii vor fi răsplătiţi cu diplome, cupe şi premii de la Valtec (ulei Repsol), Metalubs, Tegee International, vinuri spumante Angelli, iar piloţii participanţi vor beneficia de service de roţi gratuit de la AutoZone-Vianor.

Sursa:Comunicat Federaţia Române de Automobilism Sportiv(FRAS)