11 sportivi şi antrenori ai CSM Ploieşti reprezintă România la o competiţie din Regiunea Normandia
Clubul Sportiv Municipal Ploieşti are 11 reprezentanţi la Gimnaziada ISF, competiţie ce se va desfăşura, începând de mâine, în mai multe oraşe din Regiunea Normandia, din Franţa! Întrecerea organizată de International Sport School Federation este una dintre cele mai mari competiţii din lume, având la start peste 3.400 de elevi născuţi în perioada 2004-2006, din peste 63 de ţări!
 
Trei antrenori, Liliana Băescu, la gimnastică ritmică, Loredana Munteanu şi Robert Munteanu, la baschet 3×3, şi opt sportivi – gimnasta Sabina Enache, tinerii baschetbalişti Daria Iordăchescu, Karina Munteanu, Daria Tănase, George Angelian şi Robert Pătraru, precum şi judoka Vanessa Tolea şi Rareş Arsenie – fac parte din delegaţia României care a ajuns în această dimineaţă în Franţa, iar mâine va lua parte la Festivitatea de Deschidere a evenimentului.
 
Competiţia de gimnastică ritmică, în care România va fi reprezentată de Sabina Enache şi de Laura Aniţei, de la CSŞ Iaşi, susţinute şi îndrumate de tehnicienii Liliana Băescu şi Ana-Luiza Filiorianu, va fi găzduită de oraşul Rouen şi se va desfăşura în zilele de 17, 19 şi 20 mai.
 
În concursul de judo, Vanessa Tolea (57 kg) şi Rareş Arsenie (+90 kg) se numără printre cei 12 sportivi înscrişi de România în competiţia organizată în comuna Val de Reuil. Sportivii noştri vor concura pe data de 19 mai.
 
În total, România are reprezentanţi în 9 dintre cele 20 de ramuri sportive ale competiţiei – atletism, baschet 3×3, box, scrimă, gimnastică ritmică, judo, rugby în 7, tenis de masă şi wrestling – având înscrişi în competiţie, în total, 72 de sportivi.
 
Sursa:CSM Ploiesti