Romulus Ciobanu ,noul antrenor al lupilor galbeni

După cooptarea lui Octavian Grigore în stafful administrativ, oficialii grupării galben-albastre au ajuns la un acord cu noul tehnician care va duce mai departe obiectivul primordial al clubului fanion.  Acesta este Romulus Ciobanu, cel care a antrenat până la finalul turului echipa FCM Alexandria, principala contracandidată a Petrolului la promovarea în liga a doua. Romulus Ciobanu va avea ca obiectiv promovarea în eşalonul secund al fotbalului românesc şi un parcurs cât mai lung în Cupa României.

Conform declaraţiilor făcute de preşedintele Petrolului, Cris Vlad, noul antrenor va veni cu întreg stafful tehnic, iar prezentarea oficială se va face în cadrul unei conferinţe de presă.

Romică Ciobanu, 40 de ani, a preluat-o pe echipa din Teleorman în sezonul 2014-2015, iar la finalul sezonului 2015-2016 a promovat-o în Liga a 3-a.

Petrolul Ploieşti e lider în Seria a 3-a din Liga a 3 -a, cu 32 de puncte, cu două mai multe decât urmăritoarea AFCM Alexandria.

În staff-ul lui Ciobanu va fi şi Cătălin Grigore, care va ocupa funcţia de antrenor cu portarii. Acesta a mai fost la Dinamo şi la Petrolul, când echipa a câştigat Cupa României. Vechiul staff al lui Octavian va rămâne în cadrul clubului, Gheorghe Liliac se va ocupa de pregătirea portarilor la Centrul de Copii şi Juniori, iar Ciprian Pura, cel mai probabil, va fi numit în fruntea aceluiaşi centru. De pregătirea fizică a lotului se va ocupa în continuare preparatorul fizic Marius Haită.

„Sunt foarte fericit pentru acest pas făcut şi, evident, extrem de onorat să antrenez la Petrolul. Tot ceea ce pot spune, deocamdată, este că îmi voi folosi toată capacitatea astfel încât să ne atingem obiectivele propuse şi prin contribuţia mea”, a declarat Romulus Ciobanu.

"Eu judec alegerile managerial şi pentru atingerea obiectivelor.L-am urmărit foarte atent şi am avut o discuţie cu el. Sunt convins că va fi un antrenor de tip Contra, tânăr şi dornic de performanţă. E o schimbare din care sunt sigur că Petrolul va avea de câştigat" Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, principalul partener al clubului.

sursa:https://www.sportonlineph.ro/petrolul/896-petrolul-ploiesti-s-a-inteles-cu-noul-antrenor-madalin-mihailovici-sunt-convins-ca-va-fi-un-antrenor-de-tip-contra.html