Echipele de handbal ale CS Activ Prahova-Ploiesti , victorii in week-ndul acesta
 
Echipele de handbal ale CS Activ Prahova-Ploiesti au avut parte de un sfarsit de saptamana cu victorii, atat la senioare, cat si la junioare.
 
In jocul disputat astazi, 20 martie 2022, la Sala Sporturilor Olimpia Ploiesti, senioarele noastre conduse de Ghita Irimescu au invins ACS Spartac Bucuresti cu scorul de 34-15, dupa ce au condus la pauza cu 18-5. A fost un meci la discretia jucatoarelor noastre, iar surorile Arvatu, alaturi de Adina Panaite, au facut spectacol in fata propriilor spectatori. De remarcat si prestatia portarului Maria Dumitriu, care a continuat seria de jocuri bune, reusind cateva parade de exceptie.
 
La inceputul partidei, consilierul judetean Rares Enescu, i-a oferit flori sarbatoritei zilei, Claudia Lacatus, care astazi a implinit varsta de 23 de ani.
Clubul Sportiv Activ-Prahova Ploiesti ii ureaza Claudiei LA MULTI ANI, cu succese marete in toate!
 
Jocul de astazi a contat pentru etapa a 17-a a Diviziei A de handbal feminin, iar in urma acestui rezultat, echipa noastra ocupa pozitia a 6-a in clasament, cu 24 de puncte.
 
Saptamana viitoare, CS Activ Prahova Ploiesti se va deplasa la ocupanta locului 3, CSM Unirea Slobozia.
 
Lotul senioarelor pentru aceasta partida a cuprins urmatoarele jucatoare: Andreea Floroiu, Andra State (2 goluri), Diana Spirea, Ada Arvatu (5 goluri), Denisa Stanciu, Claudia Lacatus, Mara Arvatu (10 goluri), Diana DInca (1 gol), Flori Popescu, Maria Dumitriu, Ioana Paraschiv, Roxana Tabarcea (3 goluri), Cristina Sandu, Diana Andrita (4 goluri), Adina Panaite (9 goluri) si Ramona Gavrila.