Show pirotehnic la meciul dintre PETROLUL PLOIESTI-U Cluj Napoca. Suporterii oaspeţi, o nouă umilinţa suportata ( foto si video)
 
Sâmbătă seară, suporterii lupilor galbeni au realizat un nou show impresionant, la meciul dintre PETROLUL PLOIESTI-U Cluj Napoca.
Cu o oră înainte de începutul partidei mii de suporteri au luat cu asalt intrarile de la stadion, mulţi fiind optimişti pentru o victorie a favoriţilor.
10 000 suflete galben-albastre, două peluze europene
Cu doar câteva minute până la fluierul de început, galeria oaspeţilor (una cunoscută pentru spiritul fair-play) a aruncat cu torţe şi scaune către suporterii lupilor galbeni aflaţi în Peluza Latină.
După un schimb cordial de injurii, preluat de tot stadionul, (cuvinte ce nu pot fi reproduse),  suporterii ploieşteni au demonstrat pentru a” n” oară că ştiu să-şi încurajeze echipa.
Odată cu intrarea echipelor pe teren, tot stadionul a cântat imnul echipei, apoi a trecut la încurajări.
 
Peluze europene, show pyro de excepţie.
 
Tonul a fost dat de Peluză Latină, care a desfăşurat un banner pe care scria” Ultrasi, ca la Ploieşti”, bannerul fiind însoţit de o ploaie de fumigene, torţe şi petarde.
Fiind de altfel prima parte a showului gândit de” latini”.
Repriza a 2 a de fumigene şi torţe, a fost realizată după ce” latinii” au afişat două bannere cu textul” Gradaţii de ani grei trecuţi peste brigadă. Golanii vechi mereu în avangardă”.
 
Peluza” Ilie Oana” a continuat recitalul.
 
Spectacolul a fost continuat de cei de la Peluză” Ilie Oana” care au folosit zeci de fumigene şi torţe, galben-albastre.
Vezi video:
 
Ironii la adresa” adversarilor”
 
Dacă suporterii clujeni nu prea au contact prin mesaje şi pirotehnie, decât la începutul meciului când au aruncat cu scaune, suporterii ploieşteni au afişat mesaje, unele triviale la adresa clujenilor, ştiindu-se că aceştia sunt înfrăţiţi cu dinamoviştii:
 
” Au şi câinii proştii lor. Sunteţi voi m” U”...r.”
” Ultras cu apucături de ta...a.La scandal se aruncă în râpă”.
” Voi pe huliganeala. Mult ham ham pe burta goală”.
” Voi cu hashtag-urile proaste Noi cu steagurile voastre”
De remarcat şi suporterii de la Tribuna a 2 a, care a dat în multe momente tonul scandărilor şi au cântat la unison cu ambele peluze.
Despre meci AICI:
Foto: Alexandru Condeescu si Gabi Dima (facebook)