Jandarmul ploieştean Mădălin Tănase, vicecampion naţional  Hand to Hand Fighting -Cupa Military Fighter
 
Jandarmul Mădălin Tănase a obţinut locul II la competiţia naţională de Hand to Hand Fighting din cadrul Cupei Military Fighter. 
 
Mădălin Tănase, plutonier adjutant şef în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, a obţinut medalia de argint la competiţia naţională de Hand to Hand Fighting din cadrul Cupei Military Fighter, care s-a desfăşurat în perioada 13 -14 martie, la Alba Iulia.
 
Hand to Hand Fighting este un sport nou cu specific militar de luptă corp la corp, ce îmbină deopotrivă tehnici militare, procedee de autoapărare şi de intervenţie. 
 
În cadrul aceleiaşi competiţii au urcat pe podium alţi 13 sportivi ai ,,C.S. Ambiţia Mădălin", club sportiv al cărui fondator este Tănase Mădălin, coleg cu noi de peste 20 de ani, care pe lângă îndeplinirea misiunilor zilnice şi-a dedicat timpul liber pentru promovarea educaţiei şi diminuarea ratei abandonului scolar, implicându-se activ în sprijinirea şi îndrumarea acestora spre o formarea şi dezvoltare armonioasă a minţii şi corpului. 
 
Colegii din Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Prahova  îl felicită  şi cu această ocazie pentru performanţele reuşite pe plutonierul adjutant şef Tănase Mădălin, dar şi pe toţi sportivii ,,C.S. Ambiţia Mădălin", şi le doresc mult succes pe viitor.