Victorie lejera la Mioveni . CS Mioveni 2 – Petrolul Ploieşti 0-3

 

Meciul a debutat cu o ocazie mare de gol a lui Tudor Saim (2), acesta reluând cu capul, din 6 metri, un balon centrat perfect de către Arnăutu.

În minutul 14, Chindriş a şutat ca din tun, de la 30 de metri, dar mingea a ocolit butul stâng pentru numai câţiva centimetri.

Petrolul a trecut la conducere la scurtă vreme după cesoarele a ieşit din nori. Era minutul 27 atunci când, după un balon centrat perfect de S. Tudor, ARNĂUTU a marcat, cu capul, din 6 metri: 0-1!

Cu 11 minute înainte de pauză, Frâncu a fost înlocuit cu N. Popescu, din păcate accidentarea apărătorului recidivând.

În minutul 41, la o greşeală a lui Velisar, vârful argeşenilor, Mormolea, a rămas singur la 11 metri dar mingea împinsă spre… 1-1 a ocolit bara stângă! Mare ocazie de egalare!

Mitanul secund a debutat cu două mari ocazii de gol, câte una la fiecare poartă. Prima dată Antoche a reluat cu capul, din 6 metri, un balon excelent centrat de N. Popescu (55), doar “transversala” opunându-se majorării scorului.

După câteva secunde, profitând de lipsa apărătorilor ajunşi… atacanţi, Arsenică a ajuns faţă în faţă cu Bolboaşă dar a şutat cu ochii închişi, exact pe plonjonul acestuia!

În minutul 56, din lovitură liberă directă de la 20 de metri, N. POPESCU a marcat în stânga lui Preda: 0-2!

Iar, după alte 5 minute, plecat din flancul drept la pasa lui S. Tudor, acelaşi N. POPESCU a şutat în dreapta portarului: 0-3!

Culisele partidei

  • Prezenţi la meci, suporteri ai ambelor peluze ploieştene au făcut un show sonor de excepţie, sloganurile Petrolului fiind transmise cu repeziciune de la o grupare la alta! Superb!
  • Meciul de la Mioveni a fost urmărit de conducerea Veolia şi câţiva apropiaţi ai conducerii clubului din colţul tribunei principale. Mădălin Mihailovici&Co. au aplaudat în picioare golurile “lupilor” şi s-au extaziat după un meci câştigat la scor de forfait!
  • Pe drumul spre Mioveni, la o benzinărie aflată pe autostradă la km 80, avocatul Petrolului, Dragoş Ferariu, s-a oprit să bea o cafea. Decizie dovedită a fi complet neinspirată de vreme ce, la ieşirea din unitate, şi-a văzut maşina avariată! Ghinionul a fost maxim, un autoturism care venea dinspre Bucureşti fiind proiectat dintr-o groapă din faţa benzinăriei direct în maşina sa! Din păcate, viteza a curmat viaţa unei tinere aflată în maşina răsturnată atât de urât…

Casetă

CS Mioveni 2 – Petrolul Ploieşti 0-3 (0-1)

Stadion: „Orăşenesc” Mioveni. Spectatori: circa 800. Marcatori: Arnăutu (27), N. Popescu (56, 61)

CS Mioveni: Preda (cpt) – Lazăr, Boşneag, Bălan, Alexe (79 Tărâţă) – Mierlea, Comănescu – Mincă, Arsenică, Fulga (67 Marinescu) – Mormolea. Antrenor: Marius Stoica.

Petrolul Ploieşti: Bolboaşă – Catană (46 Puchea), Antoche, Frâncu (34 N. Popescu), Velisar – Olaru (46 Puchea), Chindriş – Ciocâlteu, Cl. Tudor (cpt) (79 Stănescu), Saim Tudor – Arnăutu (79 Vintilă). Antrenor: Octavian Grigore.

Cartonaşe galbene: Alexe (53), Mormolea (55)

Au arbitrat: Ionuţ Constantinescu – Florian Alexandru Vişan (ambii din Galaţi) şi Florin Iftode (Târgu Bujor – Galaţi)

Observatori: Petre Radu şi Victor Radu (ambii din Bucureşti).

Sursa:www.republikanews.ro