Egal in  ultimul amical al iernii. PETROLUL PLOIESTI-Farul 2 Constanţa 0-0
Formaţia noastră şi-a încheiat, astăzi, seria verificărilor din această iarnă, cu o remiză, 0-0, în partida cu Farul 2 Constanţa, „Lupii” vor susţine, joi, primul meci oficial al anului, pe terenul Politehnicii Timişoara (20.00).
Cum echipa pe care o pregăteşte s-a aflat la cel de-al doilea test în interval de 24 de ore, Nicolae Constantin a apelat, astăzi, la jucătorii care au evoluat mai puţin sau deloc în întâlnirea de ieri, cu Politehnica Iaşi.
În replică, oaspeţii” au avut pe teren, sau pe banca de rezerve, destui jucători care au debutat, deja, cu prima formaţie în Liga 1, precum Sali, Pitu, Bodişteanu, Dănuleasa, Mălăele, Andronache sau Nicholas Popescu, iar jocul a fost, astfel, unul echilibrat, fără ca vreuna dintre echipe să reuşească să şi înscrie.
Petroliştii au început disputa cu următorul „11”: Moroz – Pashov, Lică, Sabău, Velisar – Chindriş, Prejmerean – Cioiu, Boţogan, Saim Tudor – Jarovic. Imediat după pauză au intrat Olaru, Meijers, Constantinescu, Coman şi Tolea, pentru ca în ultima jumătate de oră să-şi facă apariţia pe teren şi Măzărache, mijlocaşul „lupilor” recuperându-se după accidentarea ce l-a împiedicat să joace în celelalte meciuri din această iarnă. Pentru Farul 2 au jucat Dincă – Georgescu, Bîrzu, Dănuleasa, Borza – Sîrbu – Mălăele, Bodişteanu – Pitu, Cojocaru, Sali, pe parcursul părţii secunde mai intrând Trandafir – Maftei, Duţu, Buta, Popescu, Călin, Tănasă, Malama şi Andronache.
Astfel, Petrolul a terminat seria jocurilor de verificare, bilanţul din această pauză competiţională fiind compus dintr-o victorie (5-1 cu SKA Rostov), şase remize (1-1 cu Astra Giurgiu, 0-0 cu Unirea Slobozia, 1-1 cu Metalist Harkov, 3-3 cu MFK Vyskov, 1-1 cu Spartak Moscova-2, 0-0 cu Farul 2) şi un eşec (0-2 cu Politehnica Iaşi).
De mâine, elevii lui Nicolae Constantin vor intra pe ultima linie dreaptă înainte de primul meci oficial al anului, cel cu Politehnica Timişoara, ce se va disputa joi, de la ora 20.00, pe „Dan Păltinişanu”, în cadrul etapei a 17-a a Ligii 2.
Foto: Cristian Stavri.