Petrolul Ploiesti a scos la vanzare bilete şi abonamente pentru sezonul de primăvară

Campionatul eşalonului secund se va relua săptămâna viitoare, cu ultimele trei confruntări din sezonul regular şi cu cele zece întâlniri din play-off, în urma cărora vom cunoaşte numele echipelor ce vor merge în Liga 1.

Lideră detaşată a clasamentului şi virtual calificată în play-off, Petrolul mai are de susţinut, pe parcursul sezonului de primăvară, încă şase partide pe „Ilie Oană”, iar clubul nostru va pune în vânzare abonamente pentru aceste meciuri.

Abonamentele vor putea fi procurate DOAR în zilele de joi, 24 februarie, şi vineri, 25 februarie, în intervalul orar 09.00-17.00, de la casa de bilete a stadionului, iar preţurile acestora vor fi următoarele:

– Peluze: 50 lei

– Tribuna 2: 75 lei

– Tribuna 1: 125 lei

– Tribuna 0: 150 lei

– Loja VIP: 500 lei.

* Abonamentele emise la începutul campionatului îşi menţin valabilitatea pentru meciurile ce au mai rămas de disputat până la finalul sezonului 2021-2022.

** La achiziţionarea unui abonament este necesară prezentarea documentului de identitate.

De asemenea, clubul nostru face cunoscute şi preţurile biletelor de intrare la meciurile ce vor fi organizate, în această primăvară, pe „Ilie Oană”:

– Peluze: 10 lei

– Tribuna 2: 15 lei

– Tribuna 1: 25 lei

– Tribuna 0: 30 lei

– Loja VIP: 100 lei

Tichetele vor putea fi procurate on-line, accesând www.entertix.ro şi, începând cu două zile înainte de fiecare joc, de la casa de bilete a stadionului. Programul va fi comunicat ulterior.

Sursa:FCPetrolul.ro