Punct de vedere al FC PETROLUL PLOIESTI, referitor la articolul aparut în spaţiul media duminică 13 februarie 2022
 
 
În atenţia tuturor petroliştilor…!
 
Referitor la articolul aparut în spaţiul media duminică 13 februarie 2022, facem cunoscute urmatoarele:
 
Ne delimităm ferm de orice legătură cu respectiva ”publicaţie”. Asociaţia şi Clubul nu au niciun fel de contact cu proprietarul care este şi singurul ”ziarist” care scrie acolo. Nu am fost contactaţi pentru vreo declaraţie.
Dacă am fi fost contactaţi pentru un punct de vedere, am fi răspuns ”no comment” întrucât nu agreăm tipul de ”presă” pe care îl abordează: publicarea de informaţii neverificate, promovarea de fake news ca ”informaţii adevărate/verificate”.
 
După ştiinţa noastră, ”publicaţia” respectivă nu este un organ media în adevăratul sens al cuvântului, respectiv:
– nu are o echipă redacţională – există un singur autor care este şi proprietarul site-ului şi care scrie sub mai multe pseudonime – detalii la rubrica ”prefaţă” a site-ului,
– nu are sediu – ca element de contact există doar o adresă de e-mail pe platforma gmail.com,
– nu este reprezentantă la conferinţele de presă de angajaţi sau colaboratori, etc.
 
În plus, este de notorietate în Ploieşti faptul că respectiva platformă este spaţiu de difuzare de ”articole la comandă”, care n-au nicio legătură cu deontologia profesională a jurnaliştilor sau cu ideea de presă.
 
Acestea fiind spuse, pentru a nu oferi ”muniţie” pentru alte eventuale ”articole” care nu au niciun fel de legătură cu realitatea, nu intenţionăm să avem vreo reacţie la cele publicate.
 
Sursa:Comunicat de presa FC PETROLUL PLOIESTI (https://fcpetrolul.ro/punct-de-vedere-2)