Petrolul Ploieşti a terminat cantonamentul din Antalya cu un egal
Petrolul a încheiat cantonamentul din Antalya cu încă o remiză, cea de-a treia consecutivă, 1-1 în confruntarea cu Spartak Moscova-2, formaţie ce evoluează în cel de-al doilea eşalon al fotbalului din Rusia. Golul echipei noastre a fost marcat de către Senad Jarovic (54), din lovitură de pedeapsă.
 
Două reprize distincte a avut testul de astăzi, desfăşurat, din nou, în condiţiile unui vânt extrem de puternic, ce nu a contenit să bată pe parcursul celor 90 de minute. În prima, elevii lui Nicolae Constantin au intrat mai greu în joc, au primit repede gol, atunci când Oganesyan (5) a punctat cu o deviere din mijlocul careului, şi n-au reuşit, până la pauză, să-şi creeze situaţii de gol, astfel încât să spere într-o egalare.
 
Partea secundă, în schimb, a arătat cu totul altfel, „lupii” fiind cei care au avut iniţiativa. Şi, după o ratare mare a lui Saim Tudor (50), cel care, din marginea careului mic, a trimis în blocajul portarului advers, a picat şi golul care a restabilit echilibrul, Senad Jarovic (54) transformând elegant o lovitură de pedeapsă, dictată după ce un fundaş al lui Spartak şi-a lovit fără minge un adversar.
 
1-1 a fost şi scorul final, Petrolul bifând, astfel, cea de-a treia remiză a stagiului din Antalya, după 1-1 cu Metalist Harkov şi 3-3 cu MSK Vyskov, bilanţul fiind completat de victoria obţinută în faţa ruşilor de la SKA Rostov (5-1).
 
În întâlnirea de astăzi, pentru „găzari” au jucat Moroz (67 Jercălău) – Pîrvulescu (73 Duţă), Meijers, Huja, Velisar – Cebotaru (cpt), Seto – Bratu (73 D. Ilie), Boţogan (46 Tolea), Saim Tudor – Jarovic.
 
Mâine dimineaţă, delegaţia ploieşteană va pleca spre casă, iar, după un weekend liber, antrenamentele vor fi reluate la începutul săptămânii viitoare. Până la startul oficial în noul sezon, ce se va produce cu jocul de pe terenul Politehnicii Timişoara, din etapa a 17-a a Ligii 2, programată să se desfăşoare în jurul datei de 26 februarie, formaţia noastră se va pregăti la Ploieşti şi mai are în plan două jocuri de verificare, cu Politehnica Iaşi şi Viitorul 2 Constanţa.