CS ACTIV PRAHOVA PLOIESTI s-a calificat  in turul 1 al Cupei Romaniei
CS Activ Prahova-Ploiesti a invins miercuri in deplasare, in meciul contand pentru primul tur preliminar al Cupei Romaniei, formatia CSM Roman cu scorul de 24-19, dupa un joc controlat in totalitate de jucatoarele noastre.
 
Finalul primei reprize a gasit echipa noastra in avantaj, tabela indicand scorul de 13-8 in favoarea CS Activ Prahova-Ploiesti. A urmat o repriza a doua in care antrenorul Ghita Irimescu a avut posibilitatea sa ruleze toate jucatoarele convocate pentru aceasta partida si putem consemna debutul in poarta a junioarei Andreea Floroiu.
 
Lotul CS Activ Prahova-Ploiesti a cuprins urmatoarele jucatoare: Andreea Floroiu, Andra State, Diana Spirea, Ada Arvatu, Denisa Stanciu, Claudia Lacatus, Mara Arvatu, Diana Dinca, Flori Popescu, Maria Dumitriu, Ioana Paraschiv, Zsofia Csavar, Roxana Tabarcea, Cristina Sandu, Diana Andrita si Adina Panaite.
 
Asadar, CS Activ Prahova-Ploiesti s-a calificat in turul 1 al Cupei Romaniei si urmeaza sa intalneasca CSM Targu Jiu, echipa aflata pe locul 1 in clasamentul Seriei B din cadrul Diviziei A de handbal feminin.
 
Partida urmeaza a fi programata in acest weekend, pe teren propriu, in Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti.