Ajută gruparea lupilor galbeni.Donaţii pentru FC Petrolul Ploieşti
Începând de astăzi(27 ianuarie 2022), toţi iubitorii Petrolului vor avea la dispoziţie un cont (RO63BUCU1132235342986RON deschis la Alpha Bank) în care vor putea dona pentru clubul de suflet. Aparţinându-i seniorului Mircea Dridea, iniţiativa creării acestui cont a fost îmbrăţişată fără rezerve de către toţi ceilalţi membri fondatori ai clubului, cei care au deschis, de altfel, în această dimineaţă, lista donaţiilor.
 
„Această intenţie, pe care mă bucur că am materializat-o, a plecat de la ideea că, iubind Petrolul, fiecare trebuie să facă ceva! Este uşor să propui, uşor să gândeşti, mai greu să faci! Le-am spus colegilor mei despre această intenţie, văd că dânşii au răspuns favorabil, este o iniţiativă mică, dar care poate deveni mare sau poate muri din născare. Eu am spus clar că, din pensia mea, îmi permit să donez 100 de euro pe lună şi, daca s-ar strânge 1000 de mari suporteri ai Petrolului, 1000 de donatori, atunci s-ar asigura bugetul clubului pe cel puţin şase luni! Banii pot merge oriunde, dar mi-aş dori să fie destinaţi în primul rând către Academia de Copii şi Juniori, considerând că peste noi vor veni nişte sponsori în stare să susţină efortul echipei de seniori”, a explicat Mircea Dridea. „Pentru cei care doresc să ajute financiar nu există limite. Poate să vină cineva să doneze un leu, sau poate un milion, totul este să arătăm că iubim Petrolul! Şi, indiferent ce se va întâmpla, Petrolul nu va muri şi va fi în Liga 1 în această vară!”, a continuat fotbalistul de legendă al echipei noastre.
 
La rândul său, un alt simbol al Petrolului, Virgil Dridea, a mărturisit că „am răspuns cu toată dragostea şi cu toată convingerea că poate, simbolic, vom fi un mic exemplu pentru cei care iubesc cu adevărat fotbalul şi clubul Petrolul! Dacă nu ajutăm acum, când echipa se află în cel mai bun moment al ei din ultimii ani, atunci când o să o facem? Este momentul, cred, ca toţi cei care sunt cu adevărat petrolişti să răspundă cu o mobilizare totală pentru a susţine echipa. Fiţi alături de Petrolul, pentru că este un club de tradiţie, cu titluri câştigate şi cu participări în competiţiile europene, şi ar fi păcat să nu fie readusă, în acest an, în galeria celor mai bune echipe din ţară!”.
 
Membru fondator al Asociaţiei Petrolul 52 şi, totodată, director tehnic al Academiei de Copii şi Juniori a clubului nostru, Octavian Grigore a comentat, la rândul său, iniţiativa materializată astăzi. „Este o acţiune gândită de mai mult timp. Am decis, împreună cu suporterii, să deschidem un cont care va fi destinat donaţiilor celor care doresc binele clubului Petrolul. Pe termen lung, ne dorim ca din strângerea de fonduri să ajungem să construim o bază sportivă necesară instruirii la nivelul Academiei de Copii şi Juniori, astfel încât să rămână ceva în urma muncii noastre la acest club. Suntem în discuţii cu anumiţi proprietari pentru a cumpăra un teren în jurul Ploieştiului şi, evident, sper să accesăm fonduri şi din alte zone, nu numai din donaţii, pentru a putea avea o bază aşa cum merită Petrolul”, a mărturisit Octavian Grigore.
 
Contul în care pot fi facute donaţiile este următorul: RO63BUCU1132235342986RON deschis la Alpha Bank, sucursala Ploiesti.