Reverss a lansat o melodie dedicată echipei de minifotbal Oilfriends Ploieşti

Echipei de minifotbal, Oilfriends Ploieşti, i-a fost dedicată o piesă rap!


 

Reverss a lansat o melodie dedicată echipei de minifotbal Oilfriends Ploieşti.

Reverss a lansat chiar în ziua de Crăciun o melodie intitulată "Ollie", dedicată echipei de minifotbal Oilfriends Ploieşti, una dintre cele mai frumoase formaţii care activează în minicompetiţia din Prahova.

Reverss, un tânăr ploieştean pasionat de muzica rap, este cel care a stat în spatele muncii, exclusiv, ocupându-se integral de compunerea versurilor, dar şi de masterizare şi mixare în propriul studio O Piesă Pe Zi 2.

Piesa începe cu cel mai frumos moment dintr-un meci, bucuria galeriei după marcarea unui gol de către Oilfriends, restul piesei fiind marcat de prestaţia echipei.

La început am fost puţin sceptic, nu ştiam sigur ce impact va avea, însă proiectul dezvoltat al băieţilor de la Oilfriends m-a făcut, într-un final, să merg mai departe. Nu am uitat, de asemenea, care a fost prima mea iubire; fotbalul, şi astfel am intrat pe o pistă frumoasă a colaborării.” a declarat tânărul Reverss.

Ne-am dorit tare mult o piesă dedicată lui Oilfriends şi se pare ca s-a îndeplinit visul. Îi mulţumesc lui Reverss pentru mega-ajutorul acordat. Este un tânăr foarte talentat, modest şi pasionat până în măduva oaselor de muzica rap, calităţi care pe noi ne atrag foarte repede şi ne fac să colaborăm. „Ollie” nu va fi singura piesă, vor mai urma încă nouă, toate urmând a fi incluse pe albumul „Picăturile albastre”, pe care sperăm să îl finalizăm în data de 21 noiembrie 2022, atunci când echipa va împlini trei ani.” a încheiat managerul echipei, George Ghiţă!

Piesa poate fi ascultată AICI. De asemenea, vă invităm să vă abonaţi la canalul echipei pentru a fi la curent cu toate noutăţile pregătite de bleu-albaştrii!