Hermannstadt  a întrerupt seria victorilor lupilor galbeni. Hermannstadt -PETROLUL PLOIEŞTI 1-0
 
Hermannstadt s-a impus la limită în faţa Petrolului, 1-0, în rundă cu numărul 15 din Liga 2, şi a întrerupt astfel seria de 12 victorii consecutive a ”Lupilor Galbeni”.
 
Petrolul a dominat la capitolul posesie primele 45 de minute ale derby-ului etapei, dar Hermannstadt a fost mai aproape de gol. Sîntean şi Oroian l-au pus la încercare cu şuturi de la distanţă pe portarul oaspeţilor Raul Avram, însă de fiecare dată goalkeeper-ul a intervenit excelent.
 
Hermannstadt - Petrolul 1-0. Gazdele şi-au asigurat în mare măsură prezenţa în play-off
Trupa lui Marius Măldărăşanu a ieşit mai montată de la cabine şi, după o incursiune a lui Petrişor Petrescu, mingea a ajuns la Năstăsie, care i-a pus mari probleme lui Avram cu o execuţie din afara careului.
 
Unicul gol al partidei i-a purtat semnătura lui Silviu Balaure. Opruţ a trimis din unghi spre poarta ”Lupilor Galbeni”, portarul a respins în faţă, Plazonja a recuperat şi i-a pasat lui Balaure în faţa porţii goale, iar fostul jucător al Astrei a avut de îndeplinit doar o simplă formalitate.
 
Graţie acestui succes, Hermannstadt a urcat pe poziţia a doua, la cinci puncte în urma Petrolului, care şi-a încheiat seria formidabilă de 12 succese la rând. Sibienii s-au depărtat la 12 lungimi de Csikszereda, ocupanta locului 7, primul din afara zonei de play-off.
 
 
Foto:Captura Digisport