Peste 60 de sportivi au participat la  CUPA SEMIPRO

Sâmbătă, într-un club din Pietroasele a fost organizată Cupa “Centura de Aur FRFK” care a adunat peste 60 de sportivi. Evenimentul care a avut puse în joc nu mai puţin de 10 centuri a fost unul extrem de apreciat pentru calitatea meciurilor.

După o perioadă în care sportivii au suferit pentru că au fost restricţionate competiţiile, sâmbătă, la un club din Pietroasele, clubul Street Fight Buzău, în parteneriat cu Federatia Română de Freestyle Kickboxing si Muay Thai a organizat Cupa Semipro „Centura de aur  FRFK”.

Competiţia a adunat 66 de sportivi iar evenimentul a fost unul extrem de apreciat pentru calitatea meciurilor şi pregătirea luptăorilor.

 Rezultatele, unele surprinzătoare, altele aşteptate nu au făcut decât să îi bucure atât pe sportivi, cât şi pe cei care i-au antrenat, mai ales după această perioadă grea în care competiţiile au fost restricţionate.

Următoarea competiţie organizată de Federatia Română de Freestyle Kickboxing si Muay Thai la Buzău va avea loc în luna decembrie.

Sursa:Competiţie de Freestyle KickBoxing, la Buzău. Au participat peste 60 de sportivi - Campus TV - Ştiri video şi noutăţi din Buzău (campusbuzau.ro)