CSM Baschet Petrolul Ploieşti este noul nume al echipei de seniori
Începând din această săptămână, echipa de baschet seniori a CSM Ploieşti va participa în Liga Naţională sub titulatura CSM Baschet Petrolul Ploieşti, pas ce a devenit posibil după ce noua denumire a fost prevăzută în Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al clubului, aprobat recent de Consiliul Local Ploieşti, iar schimbarea a fost transmisă Federaţiei Române de Baschet.
Astfel, conform Art. 22 (2) din Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, aprobat prin Hotărârea nr. 415/28.10.2021 a Consiliului Local Ploieşti, „Echipa de baschet masculin seniori va activa în campionatele organizate de Federaţia Română de Baschet sub denumirea CSM Baschet Petrolul Ploieşti”. Totodată, CSM Ploieşti a făcut demersurile necesare la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) pentru înregistrarea mărcii în cauză – CSM Baschet Petrolul Ploieşti – procedura fiind în acest moment în derulare.
Promovată în vară în Liga Naţională, CSM Baschet Petrolul Ploieşti ocupă în acest moment locul al 5-lea al clasamentului, cu un bilanţ de patru victorii şi trei înfrângeri după şapte etape disputate.