Copiii din cadrul Centrului de Juniori al Petrolului Ploieşti au primit un cadou de la suporterii Peluzei I

După partida de aseară dintre Petrolul Ploieşti – FCM Alexandria, încheiată la egalitate, scor 1-1, suporterii lupilor galbeni, prezenţi la Peluză 1 “Ilie Oana “au postat pe pagina oficială “Peluza Ilie Oana “un mesaj prin care au făcut o surpriză copiilor de la Centrul de juniori al clubului ploieştean.

Suporterii împreună cu EVERSIGN au coalantat un autobus “marca” Isuzu pentru copii care joacă la Petrolul Ploieşti, pe colant scrie “Petrolul Ploieşti - Juniori “, este emblema clubului şi desenat un lup.

Mesajul suporterilor de la P 1 este următorul:

 “Ştim cât de importanţi sunt copiii din cadrul Centrelor de Juniori ale Petrolului Ploieşti! Pentru asta, noi, suporterii din cadrul <<Peluza I Ilie Oană>> vom înveşti mereu în viitorul lor.

Drept urmare, ultima acţiune pe care am întreprins-o, a fost aceea de a strânge fondurile necesare pentru colantarea autocarului micuţilor petrolişti.

Sperăm că prin surprizele pe care le facem, să contribuim semnificativ în formarea caracterelor de învingători ale acestora. Vrem ca ei să simtă, încă de la o vârstă fragedă, sentimentul că joacă la un club puternic precum Petrolul Ploieşti!

Pe această cale, vrem să mulţumim celor de la Eversign pentru sprijinul acordat!”

Gestul suporterilor este unul superb, acesta venind şi după coregrafiile de excepţie făcute de aceştia, dar şi după susţinerea necondiţionată la fiecare meci al “lupilor galbeni “.

 

Mult succes băieţi şi ţineţi-o tot aşa...

 

Foto: www.facebook.com/Peluza1IlieOana