Comunicat Uniunea Suporterilor Petrolisti. USP nu a fost, nu este şi nu va fi controlată politic, indiferent de iniţialele partidelor
USP nu a fost, nu este şi nu va fi controlată politic, indiferent de iniţialele partidelor. Singura „politică” făcută de USP este binele Petrolului. Reprezentanţii USP au practicat în AGA numai această „politică” şi când au constatat că nu se mai regăsesc în modul de a gândi şi acţiona al AGA, au ales să se retragă.
 
Caracterizarea făcută de Preşedintele Lazăr in interviul acordat Observatorului Prahovean reprezentanţilor USP: „doi membri care şi-au dat demisia când au simţit că lucrurile nu se îndreaptă către politic” este tendenţioasă, implicând un control politic al USP. Este incorect şi ofensator pentru Uniunea Suporterilor Petrolişti.
 
În consecinţă, dezavuăm orice trimitere la vreo conexiune între USP şi mediul politic şi îi recomandăm Preşedintelui Lazăr să se ocupe mai bine de problemele clubului, multe şi grele, în loc să facă afirmaţii nefondate şi fără acoperire la adresa colegilor noştri care au făcut parte din AGA.