Lupii galbeni au pierdut amicalul cu Chindia Targoviste

Petrolul a susţinut, astăzi, un joc-test în care adversară i-a fost prim-divizionara Chindia Târgovişte. Întâlnirea a fost împărţită în două reprize inegale ca durată, prima de 60 de minute, iar cea de-a doua de 45, şi a reprezentat un bun prilej pentru Nicolae Constantin să vadă la lucru toţi jucătorii pe care îi are sub comandă, tehnicianul având, practic, întreg lotul disponibil la acest moment.

Astfel, „lupii” au început cu Cebotari – Olaru, Lică, Huja, Oprea – Cebotaru, S. Pană – Constantinescu, Tucaliuc, Saim Tudor – Jarovic. După jumătatea primei părţi, pe teren au intrat Buia, Măzărache, Seto, Diarra, Bratu, Manolache şi Alex Radu, iar din startul reprizei secunde şi-au făcut apariţia Avram, Boţogan, Meijers, Manolache, Rus şi Prejmerean. Apoi, pe parcursul parţii a doua, tehnicianul echipei noastre a mai apelat la Chindriş, Coman, Niţescu, Stoica, Vajushi şi David Ilie.

După 1-0 la pauză pentru formaţia noastră, gol marcat de către Jarovic (36), cu o deviere din marginea careului mic la o centrare venită, de pe stânga, de la Oprea, dâmboviţenii au întors scorul în mitanul secund, Dulca (67), Neguţ (82), Popa (98) şi Florea (105) stabilind scorul final, 4-1 pentru Chindia. Trupa lui Emil Săndoi a aliniat un prim „11” în care s-au regăsit Pop – Martac, Celea, Kocic, Ioniţă, Atanase, Suciu, Jipa, A. Şerban, Stoian şi Cherchez, în partea a doua intrând Căbuz – Corbu, Căpuşă, Iacob, Rumbullaku, Neguţ, Dulca, Popadiuc, Matiş, Popa şi Florea.

Joi, de la ora 20.30, cu Concordia Chiajna

Întâlnirea de astăzi a reprezentat şi o repetiţie utilă înainte de seria de foc din campionat, în ultimele trei jocuri ale anului Petrolul urmând să le întâlnească pe Concordia Chiajna, Hermannstadt şi „U” Cluj.

Partida cu Concordia, din cadrul etapei a 14-a, se va disputa joi, 18 noiembrie, pe „Ilie Oană”, de la ora 20.30.

Sursa:https://fcpetrolul.ro/infrangere-in-jocul-test-cu-chindia/