Lupii galbeni vor da totul pe teren in meciul cu CSA Steaua Bucuresti (video)
Devenită lideră solitară a eşalonului secund, cu un avantaj de trei lungimi faţă de următoarea clasată, după trecerea în cea de-a doua jumătate a sezonului regular, formaţia noastră caută să-şi confirme poziţia în confruntarea de mâine seară, cu CSA Steaua Bucureşti. Partida se va desfăşura pe „Ilie Oană”, de la ora 19.30.
„Întotdeauna meciul următor este cel mai important, indiferent de numele adversarului. Vom întâlni o echipă bună, cu jucători valoroşi şi cu un antrenor foarte bun, iar pentru noi este şi un examen, pentru că, până la momentul de faţă, n-am întâlnit niciuna dintre primele şase clasate. Am văzut toate meciurile lor, au atacat mereu, fac un presing agresiv, dar au şi ei anumite slăbiciuni, pe care cred că le-am găsit şi mă aştept ca mâine să profităm de ele”, a prefaţat antrenorul „lupilor”, Nicolae Constantin, duelul cu gruparea pregătită de ex-petrolistul Daniel Opriţa.
„Pentru mine este doar un meci de trei puncte, dar, evident, vom da totul pe teren, pentru că ştim că există o rivalitate între suporteri şi vom încerca să câştigăm şi pentru ei. Atâta vreme cât jucăm acasă şi avem publicul în spate ne simţim şi mai puternici! Le mulţumim fanilor noştri pentru susţinere, pentru că vin după noi pe peste tot prin ţară, şi îmi doresc din tot sufletul ca la final să fim, din nou, bucuroşi cu toţii”, a adăugat antrenorul liderului Ligii 2.
Constantin a dezvăluit şi care a fost principala problemă cu care s-a confruntat în ultimele zile. „După multe săptămâni, ieri am fost aproape toţi la antrenament. Mi-a fost greu, astfel, să-i aleg pe cei 20 de jucători care vor fi pe raportul oficial. Pentru un antrenor este o situaţie fericită, pentru că are de unde alege, dar eu am avut vreo două nopţi în care m-am tot frământat, căutând să iau cele mai bune decizii. Sper că am făcut alegerile corecte!”, a afirmat Nicolae Constantin.
Despre întâlnirea de mâine a vorbit şi mijlocaşul japonez Seto Takayuki, unul dintre cei mai experimentaţi jucători din eşalonul secund. „Ne aşteaptă un meci greu, important şi pentru noi, şi pentru suporteri. Sper să vină cât mai multă lume pe stadion, să facem un joc bun şi să câştigăm cele trei puncte”, a punctat Seto.
Partida de mâine va începe la ora 19.30 şi va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Iulian Dima (Bucureşti) – Mircea Orbuleţ (Bucureşti) şi Romică Bîrdeş (Piteşti). 
Arbitru de rezervă va fi Dragoş Nicolae Lunca (Cluj Napoca), iar ca observatori au fost delegaţi Gheorghe Mihalache (Buzău) şi Ciprian Anton (Suceava).