România – Armenia 1-0,  in preliminariile Cupei Mondiale. Tricolorii au devenit favoriti la baraj
 
România a învins luni seară Armenia cu 1-0 la revenirea după 13 ani pe Stadionul Ghencea, într-un meci din preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022. 
Singurul gol al partidei a fost marcat de  Mitriţă, în minutul 26, iar România se poate califica la meciurile de baraj pentru a ajunge în grupele Cupei Mondiale.
 
România a învins uni seară Armenia cu 1-0 la revenirea după 13 ani pe Stadionul Ghencea, într-un meci din preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022. Singurul gol al partidei a fost marcat de  Mitriţă, în minutul 26, iar România se poate califica la meciurile de baraj pentru a ajunge în grupele Cupei Mondiale.
 
La un corner de pe partea dreaptă, Stanciu a pasat scurt la Cicâldău, acesta din urmă a centrat şi Mitriţă, cel mai scund jucător din naţionala noastră, a marcat cu capul din interiorul careului mic.
 
România mai are de disputat două meciuri în cadrul Grupei J, cu Islanda, pe teren propriu, pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, şi cu Liechtenstein, în deplasare, pe 14 noiembrie, de la ora 19:00.
 
 
 
Foto:fanatik.ro