Trei lupi galbeni au fost convocati la loturile nationale ale Romaniei
Începutul lunii octombrie va fi unul foarte aglomerat pentru selecţionatele reprezentative, iar trei dintre jucătorii Petrolului au primit convocările pentru echipele naţionale!
 
„Căpitanul” formaţiei noastre, Valentin Ţicu, se află pe lista jucătorilor convocaţi de către selecţionerul Florin Bratu pentru turneul pe care reprezentativa „U21” îl va efectua, în perioada 5-10 octombrie, la Marbella, în Spania. Cu această ocazie, România „U21” va susţine două jocuri amicale, cu Suedia (7 octombrie, ora 21.00) şi cu Mexic (9 octombrie, ora 21.00), etape de pregătire în vederea turneului final al Campionatului European pe care ţara noastră îl va organiza, la acest nivel de vârstă, în 2023. Vali Ţicu este, alături de Victor Dican (Universitatea Cluj), unul dintre cei doi jucători pe care Liga 2 îi propune pentru această acţiune!
 
La rândul său, fundaşul dreapta Sergiu Pârvulescu va merge la România „U19”, cea care are programate două jocuri amicale, ambele în România. Selecţionata pregătită de către Adrian Văsâi va susţine o „dublă” cu Cipru, pe 7 şi 10 octombrie, o ultimă verificare înainte de turneul de calificare pentru Euro 2022, ce se va disputa în Turcia (10-16 noiembrie) şi la care vor mai participa, alături de echipa gazdă, Letonia şi San Marino.
 
În fine, Alin Boţogan a fost convocat la reprezentativa „U18”, pentru „Turneul celor 4 Naţiuni”, competiţie amicală ce se va desfăşura la Buftea şi Mogoşoaia. România le va întâlni pe Portugalia (8 octombrie, ora 17.00), Spania (10 octombrie, ora 18.00) şi Turcia (12 octombrie, ora 17.00).