Petrolul Ploiesti poate sa redevina lider, daca bate pe CSC 1599 Şelimbăr. Vezi video de la conferinta de presa
Petrolul întâlneşte duminică CSC 1599 Şelimbăr în etapa a noua din Liga 1. 
„Lupii” lui Nae Constantin sunt obligaţi să învingă pentru a reveni pe primul loc în clasament.
Antrenorul găzarilor a vorbit despre întâlnirea la care nu se va putea baza pe doi dintre cei mai importanţi jucători din lot: Vajushi şi Diarra, ambii accidentaţi.
„O echipă nou-promovată, dar care vine după o serie de patru rezultate pozitive. Jucători care au în CV Liga 1 şi Liga 2, o echipă care trebuie tratată cu seriozitate. Victoria ne-ar prinde bine, fiindcă am pregăti în linişte următoarele confruntări. O să facem tot ce depinde de noi să luăm cele trei puncte din acest meci. 
Nu ştiu echipa, o ştiu în mare, dar mai avem jucători cu probleme. Unul astăzi era puţin răcit şi nu ştiu cum va evolua până mâine. Vajushi, Diarra, Bart sunt scoşi din joc pentru mâine, nu se pune problema. Lotul este destul de mare, problema este ca ei să îşi revină cât mai repede, să ne putem baza pe ei la următoarele meciuri” – a declarat Nae Constantin.
Constantin a fost însoţit la conferinţa de presă de Raul Avram, portarul care a primit numai două goluri în primele opt etape ale sezonului.
„O echipă destul de bine organizată, cu nişte jucători cu experienţă, însă nu ne sperie acest lucru, noi suntem bine, ne-am pregătit, sper ca duminică să luăm cele trei puncte şi să revenim pe primul loc. -Target-ul meu este să nu primesc gol. Mă bucur că am închis poarta, sper să o ţin tot aşa. Jocul ne dă speranţe, sper să o ţinem tot aşa” – a declarat goalkeeper-ul petrolist.
Petrolul – CSC 1599 Şelimbăr se va juca duminică, de la ora 11:00, pe Stadionul „Ilie Oană”.
 
 
Video:FCP TV
Foto: Răzvan Păsărică