Prima ediţie a turneului de minifotbal Cupa „Shaorma Băneasa” se va desfăşura sâmbătă, la Ploieşti

Minifotbalul, ca şi alte sporturi de la nivel de amator, a avut de suferit din cauza pandemiei, competiţiile fiind suspendate, dar minifotbalul a revenit spre normalitate. Astfel, Shaormeria Băneasa organizează un turneu de minifotbal sâmbătă, 25 septembrie a.c., începând cu ora 12.00, la Baza Sportivă „Kiru Sport”, situată în Parcul Olimpia Ploieşti.

La prima ediţie a Cupei „Shaormeria Băneasa” vor participa cinci echipe, un turneu dotat cu premii de circa 4.000 de lei. Echipele participante: Radio Prahova, Shaormeria Băneasa, Gigi Burger, British American Tobacco şi Ziarul Ploieştii.

Parteneri media: Ştirile pro Prahova.roMediaSud.roInfoPloiestiCity.roZiarul Ploieştii.

Meciurile se vor disputa pe durata a 2 reprize a câte 15 minute fiecare, antrenorii echipelor putând trimite în teren 5 jucători de câmp şi 1 portar, numărul de schimbări fiind nelimitat.

Toate echipele înscrise la acest turneu vor primi diplome de participare şi cupe, dar şi premii în bani: Loul I cupă şi 1.500 lei, Locul II cupă şi 1.000 de lei, Locul III cupă şi 500 de lei. Totodată, golgheterul turneului va fi premiat cu o cupă şi un voucher de 300 de lei acordat de Shaormeria Băneasa.

Având în vedere situaţia epidemiologică, jucătorii vor semna o declaraţie pe propria răspundere.

Brandul Shaormeria Băneasa reprezintă un lanţ de restaurant fast-food, fiind prezent acum şi în Ploieşti.

Intrarea este liberă!

„Shaormeria Băneasa încântă pe cei flămânzi cu preparate gustoase şi proaspete din 2012 încoace. Toţi cei ce au trecut pragul nostru, au plecat cu zâmbetul pe buze şi au mai insistat apoi şi la degetele personale, dintre care unii chiar până la os. Gurmanzii fericiţi întotdeauna pleacă de la noi cu burta îmblânzită şi mai puţin stres. Totuşi, în afara unei alimentaţi sănătoase, sublinem că mişcarea este cel mai important factor care îţi îmbunătăţeşte sănătatea, iar aceasta va produce efecte pozitive indiferent de sportul pe care alegi să îl practici.”, au declarat organizatorii care vă aşteaptă în număr cât mai mare la acest spectacol fotbalistic.

Programul meciurilor:

Shaormeria Băneasa – Ziarul Ploieştii

Gigi Burger – British American Tabacco

Ziarul Ploieştii – Gigi Burger

Shaormeria Băneasa – Radio Prahova

Gigi Burger – Radio Prahova

British American Tobacco – Ziarul Ploieştii

Radio Prahova – British American Tobacco

Shaormeria Băneasa – Gigi Burger

British American Tobacco – Shaormeria Băneasa

Ziarul Ploieştii – Radio Prahova

Vă aşteptăm cu drag!