”Ultrasii” olteni şi educaţia...
 
Deşi vin dintr-un oraş educat şi frumos...
Articolul aici: se pare ca ”ultrasii” din Peluza Sud FCU 1948 Craiova vor sa contrazica pe toată lumea.
 
”Ultraserie” şi respect/educatie... precum turcul şi pistolul.
 
Înainte de a ajunge în Ploiesti, potrivit realitatea.net... ”Suporterii s-au încăierat cu jandarmii în Gara de Nord din Bucureşti după ce au aprins câteva torte, potrivit ProSport. Ultraşii din Peluza Sud 97 se aflau în drum spre Ploieşti pentru meciul cu liderul Ligii a 2-a. ” Vezi aici:https://www.realitateasportiva.net/video-incidente-la-meciul-dintre-petrolul-si-fc-u-craiova-1948-ce-s-a-intamplat-pe-arena-ilie-oana
 
Începem din primul moment în care au intrat pe stadion, în loc să-şi pună steagurile pe gard, să-şi incurajeze echipa, au aruncat cu torte spre ULTRASII din Peluza Latina, netinand cont ca acolo erau şi femei... (Vezi video aici...https://www.youtube.com/watch?v=MgZtnml63cA
Noroc ca scaunele de pe ”Ilie Oana” sunt ignifugare   ( pentru necunascatori...nu pot lua foc).
 
Bine-nteles, nu s-au limitat doar la câteva torte, au făcut dezastru pe stadion, după meci...Asa-i în Oltenia?!? 
 
Război intre Vivi Rachita şi liderul ”suporterilor” din Peluza Sud Craiova, Andrei Preda
 
Deşi nici Rachita nu ar trebui sa vorbească, acesta i-a dat o replica dura aşa zisului lider...
,,”Îi răspund şi eu ca atare. Porecla lui spune totul despre el! Are mintea cât gaura de la gogoaşă. Eu am expus exact realitatea de la ora 7 dimineaţa, când am fost la stadion. Şi dacă se întreabă ce am făcut eu pentru Petrolul, există Wikipedia. Să vadă acolo ce am făcut eu pentru acest club. Şi să-i ziceţi că “Wikipedia” nu e înjurătură, să o ia ca atare.
Poate ar trebui să înceapă cu mulţumiri către conducerea oraşului, care le-a pus la dispoziţie două autocare ca să îi ducă la Gara de Vest, pentru că pierdeau trenul. Şi rămâneau toată noaptea în Ploieşti pentru că următorul tren era la 4 dimineaţa.
Chiar nu am stiut de vaselina, ce au facut ei la stadion la meci nu tine de atributiile mele. Daca au pus pe garduri ca sa nu se urce ei si sa sara, nu tine de Vivi Răchită. N-a dat Vivi Răchită nici un ordin să fie pus furtunul de apă pe ei. Ei au lăsat vreo 18 scaune rupte, mizerie de nedescris, noroc că sunt scaunele ignifugate, că altfel luau foc de la torţele aruncate. 
Chiar ne uitam cum au putut să intre suporterii Craiovei cu acele torţe pe stadion, că şi pe mine şi pe viceprimar ne-au controlat la poartă şi de brichete şi de alte obiecte.
Au stricat la băi tot, au tras din prize uscătoarele de mâini şi altele, la stadion UEFA 4 Elite, trebuie să stăm acum să reparăm după ei.”, a declarat Vivi Răchită, pentru ProSport.
 
Conform sursei mentionate mai sus, Andrei Preda sustine că scaunele de pe stadion erau unse cu vaselină, ceea ce este mai puţin credibil, fiindcă nu au nicio dovada.
 
Concluzie...”ultrasii” au venit ca la ”razboi” probabil aşa au învăţat la ei acasă şi nu-s recunascatori,  măcar în fata autoritatilor locale care i-au escortat cu doua autobuze la Gara de Vest pentru a nu innopta în Ploiesti.
 
Aşteptam un răspuns de la clubul FCU 1948 Craiova pentru plata daunelor aduse de suporterii lor.
 
Oare vor platii daunele şi îşi vor cere scuze (oficial)?!?
Prin acest gest...pare sa dam dreptate suporterilor din grupul ”Hooligans”-Peluza 1 ”Ilie Oana”, atunci când i-au făcut pe ”vizitatori”-melteni.
( Vezi sensul cuvântului aici https://dexonline.ro/definitie/meltean)
„Perverşilor, îl înjuraţi pe Mititelu / Dar cu el tăiaţi purcelu'”. 
” Ultrasii olteni, la origine melteni”...
 
Foto:3 minute.net, Realitatea.net, Peluza 1 ”Ilie Oana ” şi Gabi Dima