Egal după un meci echilibrat. VIITORUL PREDESTI-Viitorul Poienarii Burchi 1-1 (foto-video)
Sâmbătă la Predeşti, a avut loc derby ul local din cadrul etapei a 4 a din SuperLiga B Vest Prahova.
S-au întâlnit echipa” gazdă” Viitorul şi Viitorul Poienarii Burchii.
Ca şi-n precedenta întâlnire de” acasă”, predestenii au început greoi, fiind în prima repriză dominaţi fizic şi tactic, de altfel” vizitatorii” intrând la cabine cu avantaj de un gol (scor 0-1).
Şi cu un penalty ratat.
După o şedinţă tehnică,” amfitrionii” au jucat altfel în mitanul secund reuşind să echilibreze disputa şi să egaleze, prin Ene Cosmin.
Pe fondul de dominare a gazdelor, portarul oaspeţilor Rădulescu Madalin (a apărat fără mănuşi) a început usor-usor să tragă de timp.
Din păcate, după 6 minute de prelungiri, prilejuite de un meleu între jucători şi accidentarea gravă a unui jucător al Predestiului, scorul a rămas egal (1-1), un scor nemeritat şi datorită faptul că echipa din Poienarii Burchii în primele 20 minute au jucat în 10 oameni (un jucător neajugand la timp).
Din păcate pentru Predeşti, a intervenit (iar) ghinionul... având şi 3 bari.
După acest rezultat, Viitorul Predeşti ocupă locul 8 (un loc nemeritat) având 1 victorie, 1 egal şi 2 infrangeri-4 puncte şi un golaveraj de 6-5.
Pentru predesteni urmează o deplasare grea la liderul campionatului, Unirea Cocorăştii Colt (meciul se va juca la Măneşti) probabil duminică după amiază.
Au evoluat echipele (vezi foto).
 
Au arbitrat:
La centru-Piciu Ciprian (un arbitru cu experienţă, însă sâmbătă a arbitrat la limita regulamentului, iritând ambele echipe).
Asistent 1- Stan Cristian (o singură greşeală (mai controversată) a avut, un ofsaid dat la limită pe un atac al” gazdelor”)
Asistent 2- Simion Sandra (arbitraj perfect, neavând prea multe faze” dificile” pe partea sa).
 
Observator AJF a fost Pantilimonescu Constantin Alexandru.
 
Spectatori-70.
 
Un nou transfer pentru predesteni.
 
 Viitorul îl va legitima pe Antonio Gheorghe (fundaş), un tânăr în vârstă de 20 ani care a evoluat (tot în” judeţ”) la echipa Sportul Valea Călugărească, care s-a desfiinţat între timp, însă în momentul acesta par ar fi probleme,  perioada de transferuri fiind încheiată.