Duminică, 1 octombrie 2017, va avea loc  Derby-ul de Trap al României

 

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, împreună cu Consiliul Local Ploieşti organizează, duminică, 1 octombrie 2017, începând cu ora 10.00, reuniunea de Derby. Aceasta va cuprinde cele patru premii clasice - Criteriul cailor de 2 ani, 3 ani, 5 ani şi 4 ani -, ultimul, cunoscut  drept Derby-ul de Trap al României.

            Cea mai importantă reuniune de trap din România va avea loc în Ploieşti, în incinta Complexului Hipodrom, din strada Ghighiului, nr. 2, la eveniment fiind aşteptaţi spectatori din întreaga ţară. Accesul publicului participant la reuniune se va face prin intrarea din Bulevardul Bucureşti-DN1.

Din anul 1961 şi până în prezent, Hipodromul Ploieşti a găzduit toate Derby-urile de trap ale României, în cadrul cărora au fost premiaţi cei mai buni cai indigeni cu vârsta de 4 ani. După o pauză de mai bine de doi ani, timp în care a fost modernizat, Hipodromul Ploieşti şi-a reluat oficial activitatea în luna aprilie a acestui an.

Vă aşteptăm să participaţi la acest eveniment important atât pentru oraşul Ploieşti, cât şi pentru toţi cei interesaţi de această activitate!

foto:libertatea.ro