Valentin Ţicu a fost convocat la naţionala „U21”
Evoluţiile foarte bune din ultima perioadă l-au adus pe „căpitanul” petroliştilor, Valentin Ţicu, în atenţia selecţionerului echipei naţionale „U21”. Astfel, Ţicu se află printre cei 24 de „tricolori” convocaţi de către Florin Bratu pentru cele două meciuri amicale pe care reprezentativa de tineret le va susţine, la începutul lunii septembrie, cu Anglia (3 septembrie), respectiv Georgia (7 septembrie).
De asemenea, Alin Boţogan, cel care, duminică, la Tg. Jiu, a bifat primul meci oficial ca titular în tricoul Petrolului, va merge la reprezentativa „U18”, pentru un stagiu de pregătire ce se va desfăşura în perioada 30 august – 07 septembrie.
Tot în acelaşi interval, Sergiu Pârvulescu, fundaşul dreapta a formaţiei noastre, se va afla la o acţiune a echipei naţionale „U19”, care va susţine două jocuri de verificare, cu Bosnia-Heţegovina (5 şi 7 septembrie)! Alături de Pârvulescu, pentru aceste partide a fost convocat şi fundaşul central Adrian Nicolae, cel care, după cum se ştie, a fost împrumutat de către „galben-albaştrii”, în această vară, la CS Blejoi.
 
Sursa:FCPETROLUL.ro