USP.Scrisoare deschisa catre Consiliul Local Ploiesti.

Stimati consilieri locali ai Municipiului Ploiesti, Uniunea Suporterilor Petrolisti isi exprima public dezamagirea fata de atitudinea dumneavoastra in legatura cu cesionarea dreptului de folosinta a marcii “Petrolul Ploiesti” catre singura entitate recunoscuta de catre suporterii ploiesteni impreuna cu fostele glorii ale clubului ca fiind continuatoarea morala a Petrolului Ploiesti, Asociatia Club Sportiv Petrolul '52.
Reamintim opiniei publice ca primele demersuri in acest sens au fost facute de catre Asociatia Sportiva Petrolul '52 inca de la sfarsitul lunii iulie, anul trecut. Intre timp, activitatea clubului de fotbal a fost preluata de catre Asociatia Club Sportiv Petrolul '52, solicitarea privind folosinta acestei marci ramanand in continuare pe masa de lucru a alesilor locali ai orasului Ploiesti.
Am fost de la bun inceput sustinatori ai dialogului si ai rezolvarii acestei chestiuni pe calea negocierilor intre reprezentantii Consiliului Local Ploiesti si ai CS Petrolul '52, dar consideram inacceptabil si inadmisibil, ca, dupa 7 luni de la primele demersuri facute, sa nu existe un raspuns favorabil la aceasta solicitare, un raspuns normal si firesc de altfel.
Am inteles cu claritate, desi nu suntem de acord cu aceasta idee, ca aceasta marca este un bun al Primariei Ploiesti care trebuie valorificat, iar valorificarea nu se poate realiza fara o evaluare in prealabil. Insa, acest fapt nu impiedica cesionarea dreptului de folosinta al marcii pe o perioada limitata de timp, pana la clarificarea tuturor acestor aspecte mai mult sau mai putin birocratice.
Ati fost alesi in fruntea orasului pentru a servi interesele ploiestenilor. O mare parte a acestora sunt iubitori de fotbal si isi doresc cu ardoare ca traditia si istoria Petrolului Ploiesti sa continue!
Nu mai putem si nu mai vrem sa mai asteptam, dati-le ploiestenilor ce li se cuvine!


Vrem scutul inapoi, Petrolul suntem noi!

Multumim,
Uniunea Suporterilor Petrolisti