CS ACTIV Prahova Ploieşti  s-a reunit pentru noul sezon. Bufnitele au un staff nou
 
Cu un suflu proaspăt şi obiectivul clar de a promova, după acest sezon, în Liga Florilor! Sunt elementele esenţiale, asumate pentru noul sezon, de către Silviu Crângaşu, directorul clubului de handbal feminin, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Prahova.
 Acesta i-a prezentat public pe componenţii staff-ului tehnic ce le vor pregăti pe cele 35 de jucătoare legimate la CS Activ. Dintre acestea, 19 „bufnite“ sunt junioare I, selectate de la CSM Ploieşti şi CSS Ploieşti, în vederea constituirii unei baze pentru viitor, iar celelalte 16 sunt în echipa senioarelor, contractate de la mai multe cluburi din ţară. 
 Handbalistele au început pregătirea cu: 
Gheorghe Irimescu, antrenor principal
 Robert Comendant, antrenor secund
 Alina Dumitru, antrenor cu portarii
 Dragoş Vasile, preparator fizic
 Răzvan Constantin, maseur
 Dan Ghioca, kinetoterapeut 
Gheorghe Irimescu este unul dintre cei mai valoroşi pivoţi ai handbalului nostru, fost component al Naţionalei şi câştigător al Cupei Challenge de trei ori cu UCM Reşiţa. De-a lungul celor două decenii de activitate, Irimescu a evoluat la Minaur Baia Mare, UCM Reşiţa, HCM Constanţa, HC Odorhei, Steaua Bucureşti şi SCM Poli Timişoara. 
 În 2020 a trecut din postura de jucător la cea de antrenor, pregătind HCM Slobozia din eşalonul secund feminin. „Prin urmare, este al doilea an de antrenorat la o echipă de fete, am componenţa lotului pe care am cerut-o pentru a-mi începe activitatea aici şi pornesc la drum cu obiectivul pe care mi l-am asumat, cel de a promova în Liga Florilor“, a declarat Irimescu.
Dragos Vasile  este, de asemenea, un nume sonor în lumea handbalului,  fiind fost jucător la echipele Uztel Ploieşti, Dinamo şi Steaua Bucureşti, dar şi cu o activitate intensă în domeniul pregătirii fizice a sportivilor. A fost preparatorul fizic al Loturilor naţionale U18 şi U20, iar în tenis este cel care s-a asigurat de condiţia fizică a lui Horia Tecău şi, timp de opt săptămâni, şi a Simonei Halep, iar din acest sezon este în echipa tehnică a „bufniţelor“.
Prezentarea oficială a noului lot va avea loc sâmbătă, la Sala Sporturilor „Olimpia“ din Ploieşti, în cadrul unui meci amical. 
 
Sursa:CJ Prahova