Lupii au stins flacăra. Petrolul Ploieşti – Flacăra Moreni 3-0

Marţi seară pe stadionul “Ilie Oana “Petrolul Ploieşti a întâlnit colega de eşalon Flacăra Moreni, în turul 3 din Cupa României (ediţia 2017-2018).

În prezenţa a peste 3000 spectatori, dintre care 100 veniţi de la Moreni (suporterii echipei oaspete având o galerie frumoasă), partidă a început în forţă, oaspeţii practicând un joc modern cu presing active şi contraatacuri tăioase.

Lupii au deschis seria ocaziilor, în minutul 14 Lambru a şutat puternic de la 11 metri, mingea trecând puţin pe lângă poartă.

În minutul 30, Arnăutu a preferat un dribling în locul unui şut în forţă, portarul oaspeţilor reuşind să respingă a în lateral, apoi mingea a ajuns la Ciocâlteu, acesta a şutat de la 16 metri, insa un fundaş al Flacărei, a respins incredibil de pe linia porţii.

În minutul 36, Jean Prunescu a păsat înapoi, la Bolboaşă, portarul “petroliştilor “a ieşit în afara careului, şi a făcut henţ, în faţa lui Ţânţaru.

Eliminarea lui Bolboasa a fost corectă, în poarta a intrat Marinică, după înlocuirea lui Arnăutu cu Grigore.

Ciocâlteu – hattrick

În minutul 42, lupii au deschis scorul, prin Ciocâlteu şut puternic la colţul lung.

“Amfitrionii “au început în forţă şi repriza secundă, în minutul 46 Chindriş, a avut ocazia de a marca pentru 2- 0.

Au urmat 15 minute de presiune a oaspeţilor, însă defensiva lupilor a făcut faţă, atacurilor adverse.

Putea fi 1-1, Prunescu a mai făcut o gafă, însă Marinică a fost pe post şi a respins mingea în corner, printr-o intervenţie ca la handbal. (minutul 64).

În minutul 69, Parghel l-a faultat în careu pe Ciocâlteu, mijlocaşul ploieştenilor a înscris lejer de la punctul cu var.

În minutul 88 Ciocâlteu a reuşit tripla după un şut sec de la 18 metri.

Scor final Petrolul Ploieşti – Flacăra Moreni 3-0, lupii calificându-se în turul 4 al Cupei României.

Vineri la Buftea.

Petrolul se va reîntoarce, vineri la meciurile de campionat şi va juca în etapa a 4 a, împotriva echipei CS Tunari, pe terenul de la Buftea, vineri, de la ora 17.00.

Petrolul Ploieşti: Bolboaşă – Catană, Prunescu (cpt), Antoche, Velisar – Chindriş – Lambru (74 Olaru), Puchea (58 Frâncu), Saim, Ciocâlteu – Arnăutu (37 Marinică). Antrenor: Octavian Grigore.

Flacăra Moreni: Sârbu – Mocanu (63 L. Plăcintă), E. Matei, Timofte, Palamariu – M. Plăcintă (cpt), Parghel – Ţânţaru (74 Tocan), Rosciugă (54 Ene), Negrea – A. Neguţ. Antrenor: Gabriel Paraschiv.