2 corturi pentru testare rapidă anti Sars Cov 2, la meciul PETROLUL PLOIESTI-ACS Poli Iasi
Potrivit unui anunţ de pe pagina de facebook a Peluzei ” Ilie Oana”, sâmbătă la meciul PETROLUL PLOIESTI-ACS Poli Iaşi, din etapa 1 a din Liga 2 (ediţia 2021-2022) vor funcţiona 2 corturi pentru testare rapidă anti Sars Cov 2.
Unul în faţa Peluzei I Ilie Oana şi altul la Tribuna II. Preţul unui test este de 20 de lei.
 
Accesul publicului pe stadion va fi permis în condiţiile protocolului de desfăşurare al competiţiilor, în limita a 50% din capacitate.
Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (testele trebuiesc eliberate de către Laboratoare autorizate).
Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2 (cu prezentarea documentelor medicale doveditoare).
În conformitate cu legislaţia în vigoare, măsurile de mai sus se aplică inclusiv copiiilor cu vârsta de 3 ani şi mai mari.
De menţionat este faptul că jucătorii ploieşteni vor evolua cu emblema imprimată pe tricouri.
HAI PETROLUL.

Foto ilustrativ