Au fost puse in vanzare bilete pentru meciul cu ACSM Politehnica Iaşi

Ediţia 2021-2022 a Ligii 2 se pregăteşte de start şi, din fericire, după aproape un an şi jumătate, spectatorii se pot întoarce pe stadioane. Pentru Petrolul, debutul în noua stagiune se va produce sâmbătă, 31 iulie, de la ora 11.00, pe „Ilie Oană”, într-un prim derbi al campionatului, în condiţiile în care adversară va fi Politehnica Iaşi, formaţie tocmai retrogradată din Liga 1 şi, evident, cu pretenţii să revină rapid în primul eşalon.

Începând de astăzi, 26 iulie, au fost puse în vânzare biletele pentru întâlnirea de sâmbătă, în prima fază on-line. Tichetele pot fi procurate accesând siteul www.entertix.ro (aici).

Biletele pot fi comandate astfel:

– E-ticket (print at home)

Primiti link catre biletul in format electronic (e-Ticket) via e-mail. Acesta trebuie descarcat si tiparit.

Atentie: nu este suficient sa prezentati email-ul de confirmare a comenzii la intrare!

Un ghid complet al metodei de comandare on-line poate fi găsit aici: https://www.entertix.ro/info?p=13

De asemenea, în intervalul 29 iulie – 31 iulie, biletele vor fi disponibile şi la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană” (str. Vlahuţă), ce va fi deschisă după următorul program:

– joi, 29 iulie: orele 09.00-17.00

– vineri, 30 iulie: orele 09.00-17.00

– sâmbătă, 31 iulie: orele 08.00 – 11.00.

Preţurile biletelor sunt următoarele:

– Peluze – 8 lei;

– Tribuna II – 12 lei;

– Tribuna I – 20 lei;

– Tribuna 0 – 25 lei;

*La procurarea tichetelor este necesară prezentarea actului de identitate.

Conform  Protocolului Desfăşurare Competiţii, accesul publicului va fi permis în limita a 50% din capacitatea stadionului, persoanele eligibile pentru a asista la o competiţie sportivă fiind următoarele:

  1. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  2. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (testele trebuiesc eliberate de către Laboratoare autorizate).
  3. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2 (cu prezentarea documentelor medicale doveditoare).

În conformitate cu legislaţia în vigoare, măsurile de mai sus se aplică inclusiv copiiilor cu vârsta de 3 ani şi mai mari.

Sursa:FCPetrolul.ro