Luni se va stabilii programul ediţiei 2021-2022 a Ligii 2
 
Luni, 19 iulie, de la ora 16:00, la Casa Fotbalului, va avea loc tragerea la sorţi pentru stabilirea programului pentru noul sezon competiţional de Liga 2.
În ediţia 2021/2022, ce va debuta la 31 iulie, vor lua startul 20 de echipe ce vor juca în următorul sistem competiţional.
Echipele participante vor juca fiecare cu fiecare o singură dată în sezonul regular, urmând ca apoi să fie repartizate, pe baza clasamentului, în cea de-a doua fază a competiţiei, play-off sau play-out.
primele 6 clasate la finalul sezonului regular îşi vor disputa locurile de promovare într-un play-off. De această dată, partidele se vor juca tur-retur, rezultând astfel încă 10 meciuri pentru fiecare formaţie.
la finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 şi 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 şi 7 din play-out-ul Ligii 1.
echipele de pe locurile 7-20 la finalul sezonului regular vor fi repartizate în două serii de play-out, disputând doar un tur de 7 etape, care va asigura încă şase meciuri pentru fiecare echipă.