COMUNICAT USP (UNIUNEA SUPORTERILOR PETROLISTI). ”FIGURATIE IN LOC DE LICITAŢIE !”
FIGURAŢIE ÎN LOC DE LICITAŢIE!
Tribunele unite ale Petrolului, pietrele de temelie ale existenţei echipei în vremuri grele, încă o dată aduc în atenţia domnilor ce mimează conducerea clubului mâhnirea în legătură cu situaţia prezenta a clubului.
Am trecut peste dezamăgire, suntem profund deranjaţi de diferenţa evidentă între ce spuneţi şi ce faceţi în realitate.
Acum nişte ani am oferit un vot de încredere, dar în schimb am primit doar promisiuni şi schimbari de atitudine de la o zi alta, nespecifice unor oameni de onoare. Poate nu ştiţi ce e aia, sau poate doar interesul personal şi mândria primează, dar aceste lucruri nu au ce căuta la masă când discutăm de însăşi existenţa Clubului nostru.
Simţim că ne zbatem pentru lucruri diferite, am facut tot posibilul pentru a asigura existenţa clubului, dar unii trecători prin vestiarul echipei pun orgoliile înaintea iubirii noastre, iar asta nu putem accepta. Dăm exemplul domnului Haralambie, fosta rezervă de portar la Petrolul,cel care ne numeşte în mod ironic "spectatori" , a domnilor Tavi Grigore şi Constantin Ştefan personaje care in mod sistematic au refuzat şi sabotat orice încercări de asociere pentru continuitate,luand mai bine în calcul falimentarea clubului.Incă o dovadă ca nu Petrolul şi palmaresul conteaza pentru ei ci orgoliul de a avea echipa proprie.
Noi facem Clubul, fără noi sunteţi doar niste salariaţi în domeniul sportiv.
Că tot spunem de valoarea cuvantului şi onoare, nici decizia AGA de a participa la licitaţie nu s-a respectat. Răbdarea noastră s-a terminat, iar opţiunile voastre se reduc la două: faceţi ce trebuie sau plecaţi!