Lupii galbeni la a 4 a victorie. 5-0 cu Unirea Ungheni
După 1-0 cu Tricolorul Brează, 1-0 cu Farul Constanţa şi 3-0 cu Petrolul 95, „lupii” au bifat, astăzi, cea de-a patra victorie din jocurile de pregătire, şi, din nou, una fără gol primit. Petroliştii s-au impus clar, 5-0 (4-0), în faţa mureşenilor de la Unirea Ungheni, într-o partidă disputată, în această după-amiază, pe arena „Gheorghe Şilaev” din Plopeni.
Meciul de la Plopeni n-a avut, practic, istoric, elevii lui Nicolae Constantin reuşind să înscrie de patru ori în primele 35 de minute. Buia (7) a deschis scorul cu o lovitură de cap, fructificând o centrare venită de la Măzărache, iar Constantinescu (15) a punctat pentru 2-0, cu o execuţie frumoasă, un şut de la 12 metri, lateral dreapta, în vinclul opus.
Diferenţa a crescut repede, după ce Meijers (19) a reluat din careu, la un corner de pe stânga, pentru ca Ţicu (35) să stabilescă scorul primei părţi, transformând o lovitură liberă de la 20 de metri, mingea ducându-se în colţul din dreapta portarului oaspeţilor. După reluare, pe o ploaie torenţială, petroliştii au mai punctat o singură dată, Meijers (50) reuşind dubla, tot după un corner, doar că, de această dată, fundaşul olandez a înscris cu o lovitură de cap.
S-a terminat, astfel, 5-0, la capătul unui joc în care Nicolae Constantin a rulat aproape întreg efectivul avut la dispoziţie, singurii jucători menajaţi fiind portarul Ciobotaru şi atacantul Diarra. De asemenea, Vajushi şi Lică nu au putut fi folosiţi, cei doi pregătindu-se, în ultimele zile, separat din cauza unor probleme de natură medicală, la fel cum, din acelaşi motiv, şi Enache a fost nevoit să ia o pauză.
Petroliştii au început meciul cu Avram – Pârvulescu, Mejers, Manolache, Ţicu – Cebotaru, S. Pană – Constantinescu, Buia, Saim Tudor (22 Niţescu) – Măzărache. Din minutul 60, Nae Constantin a schimbat liniile, apelând la Jercălău – Niţă, Olaru, Huja, Oprea – Seto, Licsandru – Bratu, Boţogan, Niţescu (70 Nicolae) – Ilie.
Vineri, de la ora 11.00, formaţia noastră va susţine un nou test, de această dată în faţa unei prim-divizionare. Adversară va fi Chindia Târgovişte, partida urmând să se dispute la Strejnic.