Pugilista Luciana Petrache (C.S.  Petrolul Ploiesti) de la evaluarea naţională la cea europeană
Pugilista Luciana Petrache, de la Clubul Sportiv Petrolul, are parte de examene importante în viaţa ei. De unul, deja, a trecut cu succes, evaluarea naţională la şcoală, iar pe celălalt trebuie să-l dea în ring.
Copila are boxul în ADN deoarece tatăl său este fost pugilist. La 13 ani, Luciana devenea campioană naţională la box! 
După ce a scăpat de română şi matematica, sportiva de 14 ani se va întoarce, mâine, la lotul naţional de junioare. Ea se pregăteşte la Bucureşti de aproximativ două luni de zile în vederea Campionatului European din Georgia. Turneul se va disputa în perioada 1-13 iulie, la Tbilisi.
Pentru Luciana va fi primul şi cel mai important examen din cariera sa, de până acum, din ringul de box:”Fiecare zi la lot înseamnă o mare emoţie, dar şi o mare mândrie pentru că reprezint România. Îmi doresc enorm să câştig o medalie cât mai strălucitoare pentru a mulţumi antrenorilor de la club, profesorilor de la şcoală pentru că m-au înţeles de fiecare dată când am lipsit, dar mai ales părinţilor care mă susţin necondiţionat.”
Pugilista este mezina lotului, fiind cea mai mică componentă dintre fetele pregătite de soţii Lăcătuş. Aceştia o apreciază în mod deosebit pentru că munceşte enorm şi este cuminte. Însă, atunci când intră în ring, Luciana se transformă şi de aceea a devenit campioană naţională la categoria 46 de kilograme şi este dublă câştigătoare a Cupei României. Luciana îşi pregăteşte luptele la orele de anatomie. Ca să ştie unde să lovească!
Orice pasiune implică timp şi, uneori, bani. Atunci când îţi place foarte mult o anumită activitate, depui orice efort ca să ai parte de ea. Timpul, energia fizică şi mentală, banii, toate intră în această ecuaţie numită efort, unul pe care-l fac cu inima deschisă.
Şi tânăra pugilistă Luciana Petrache are nevoie de sponsori responsabili, care îşi asumă sprijinul acordat unui sportiv şi înţeleg ce înseamnă sportul de performanţă.
Toţi cei care vor să sprijine efortul Lucianei sunt rugaţi să doneze în contul de mai jos. Mulţumim!
 
Sursa:www.stirileproprahova.ro