Patricia Matei din Ploieşti, medaliată cu aur la Cupa României şi Cupa Universitară de Fitness şi Culturism
În weekendul 22-23 mai a.c., la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj Napoca a avut loc Cupa României şi Cupa Universitară de Fitness şi Culturism, ediţia 2021.
O ploieşteancă a cucerit medalia de aur.
La categoria” Body Fitness”, ploieşteanca Patricia Matei a câştigat locul 1 (medalia de aur).
Medalia este cu atât mai importanţa întrucât aceasta a fost obţinută în faţa unor concurente mai experimentate.
Patricia pe lângă pasiunea pentru muzică (ea fiind şi cântăreaţă), la 25 ani este pasionată şi de sport şi un stil de viaţa sănătos.
 În urmă cu aproximativ doi ani şi jumătate, s-a decis să practice acest sport (fitness-culturism) datorită prietenului ei.
 
” A fost ceva nou pentru mine dar ceva ce ştiam că o să îmi placă. Pregătirea competiţională nu este ceva uşor, îţi trebuie un psihic destul de puternic pentru a o duce la bun sfârşit fără a claca. Însă se merită, minutele alea pe scenă te fac să realizezi că a meritat efortul şi că ai repeta tot încă odată, doar de drag. M-am simţit mândră de mine, ştiam că o să fie un loc bun dar nu mă aşteptam să iau medalia de aur. Acum vreau doar să evoluez fizic şi să vin cu o formă mult mai bună la următoarea competiţie.” a declarat Patricia Matei pentru Info Ploieşti City.
De menţionat este şi faptul că un alt ploieştean a câştigat medalia de aur la această competiţie, numele său fiind Florin Duţu.
Florin are 28 de ani şi este trainer (instructor) la o sală de fitness din Ploieşti.