Calificare muncita . Petrolul Ploiesti - Urban Titu 2 - 0

Debutul oficial pe “Ilie Oană” i-a adus Petrolului, în competiţia KO, pe CS Urban Titu. O echipă dâmboviţeană care retrogradase în sezonul trecut dar care va continua în eşalonul trei graţie eliberării unui loc.

Meciul a debutat exact aşa cum se aşteptau fanii “lupilor”. Cu mingi ghidate către poarta lui Popa şi cu o primă mare ocazie în minutul 11. Atunci, beneficiar al unei centrări de calitate venită de la Velisar, Lambru a reluat mingea slab, de la 6 metri, exact în braţele portarului!

După alte 7 minute, în urma centrării lui Cl. Tudor, atât Arnăutu cât şi Puchea şi Lambru au ratat întâlnirea cu mingea de gol!

În minutul 26, din colţul careului mic, Gheorghe a şutat cu pământul, mingea fiind scoasă de Popa chiar din vinclu!

Cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, Arnăutu a reluat mingea centrată de Olaru, cu capul, razant cu bara stângă! Iar în minutul de prelungire arătat, Lambru a şutat cu ochii închişi, de la 8 metri, în înaltul peluzei!

Mitanul secund a început în acelaşi tempo cu cel al primei reprize. Atacuri în valuri dar… stereotipie în faţa porţii la prea multele baloane centrate din flancuri!

O mare ocazie de gol s-a înregistrat în minutul 57 atunci când Popescu şi Lambru s-au întrecut în a-l lua la ţintă pe Popa!

Repriza secundă, repriza golurilor

După alte patru minute, în urma centrării lui Velisar, LAMBRU a fost pe direcţia serviciului şi a intrat cu mingea în plasă: 1-0! Iar N. POPESCU a majorat diferenţa cu o boltă de maestru după un serviciu de calitate al lui Chindriş: 2-0!

După această a doua realizare, Lambru (68) a încheiat o cursă impetuoasă cu un şut plasat, de la 16 metri, central.

În minutul 89, la centrarea lui Velisar, portarul Popa a boxat hilar iar mingea a fost aproape de a intra în poartă!

O calificare meritată dar, parcă, prea muncită în compania unei echipe venită să nu se facă de râs…

Sursa:http://www.republiknews.ro