Echipa masculină de baschet  a UPG  Ploiesti ,locul 15 la C.E. Universitar de la Split .

Echipa masculină de baschet „3×3” a Universităţii „Petrol-Gaze”, din Ploieşti, şi-a încheiat aventura de la Campionatul European Universitar, desfăşurat la Split, în Croaţia. Formaţia antrenată de lector universitar doctor Viorel Oprea, în formula Ştefan Ianuli, Danilo Stanoilovici, Victor şi Andrei Constantin, a încheiat pe locul 15 turneul de la malul Mării Adriatice, la capătul a trei zile de întreceri în care ploieştenii şi-au măsurat forţele cu adversari puternici din Serbia, Rusia, Slovenia şi ţara gazdă, Croaţia.
Competiţia a fost adjudecată de echipa Universităţii din Kragujevac, Serbia, care s-a impus cu 21-17 în finala disputată împotriva formaţiei Universităţii din Sankt Petersburg, Rusia. Podiumul a fost completat de echipa secundă a Universităţii din Split, care a trecut cu 19-12 de prima formaţie a instituţiei croate.
Rezultatele înregistrate de echipa de baschet „3×3” a Universităţii „Petrol-Gaze”:
Universitatea Split 2 – UPG Ploieşti 13-11
UPG Ploieşti – Universitatea „Nova” Lisabona 14-5
Universitatea „Ştiinţe şi Tehnologie 
”Wroclaw – UPG Ploieşti 15-14
Universitatea Budapesta – UPG Ploieşti 9-16
UPG Ploieşti – Universitatea Primorska 16-21
Universitatea Bordeaux – UPG Ploieşti 9-12
Universitatea Shumen – UPG Ploieşti 19-8

VICTOR CONSTANTIN S-A IMPUS ÎN CONCURSUL DE SLAM-DUNK

La Split, ploieştenii au pus mâna şi pe un premiu individual, în concursul de slam-dunk, acolo unde Victor Constantin a impresionat juriul prin execuţiile sale şi s-a impus în faţa unor adversari din Bulgaria şi Ungaria.

sursa : https://ziarulprahova.ro/2017/07/experienta-deosebita-pentru-universitarii-ploiesteni-la-tarmul-marii-adriatice/