FCP TV transmite meciul CSM Resita-Petrolul Ploieşti

Clasaţi abia pe locul 9 la finalul sezonului regular, petroliştii se văd nevoiţi să continue campionatul în play-out, lucru pe care, în vară, în mod cert nu l-ar fi luat cineva în calcul! Doar că, din păcate, realitatea s-a dovedit a fi mai dură decât aspiraţiile mărturisite la începutul competiţiei şi, dintr-o mare candidată la promovare, Petrolul va trebui să-şi consume ultimele şase jocuri ale sezonului în compania echipelor care se vor lupta doar pentru evitarea retrogradării…

Una dintre acestea va fi şi CSM Reşiţa, gazda întâlnirii de mâine, din prima etapă a fazei play-out. Partida se va disputa în „Valea Domanului”, de la ora 11.00, şi va avea o importanţă majoră pentru gruparea locală, cea care trebuie să strângă puncte pentru a-şi asigura un loc în eşalonul secund şi din sezonul viitor. Reşiţenii au schimbat antrenorul în această săptămână, meciul de mâine urmând să consemneze debutul lui Adrian Falub la cârma unei echipe care a avut un sezon mult sub aşteptări, în ciuda faptului că a beneficiat de un lot „împănat” cu mulţi jucători trecuţi pe la Liga 1.

De partea cealaltă, pentru Petrolul rămâne doar miza palidă a ocupării primului loc în Grupa B, elevii lui Octavian Grigore aflându-se la un punct în spatele liderei, Viitorul Pandurii Tg. Jiu. „Lupii” au plecat, de ieri, spre locul de desfăşurare al partidei, iar în această dimineaţă au efectuat un antrenament la Lupac, o localitate situată lângă Reşiţa. În ceea ce priveşte lotul, dacă, din mai vechii indisponibili, doar Nir Lax a fost recuperat în totalitate şi a făcut deplasarea, în schimb, înainte de plecarea de la Ploieşti, pe lista accidentaţilor s-au mai adăugat Alexandru Saim Tudor şi Mario Bratu, ambii acuzând probleme de natură medicală.

Partida de mâine va începe la ora 11.00 şi, în condiţiile în care nu a fost preluată de către deţinătorii de drepturi TV pentru eşalonul secund, va fi transmisă, în format live video, pe canalul oficiale de YouTube al clubului nostru (AICI )

Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Cristian Codrea (Baia Mare) – Răzvan Ionuţ Soponar (Baia Mare) şi Cosmin Bojan (Tg. Mureş), arbitru de rezervă urmând să fie Dan Alexandru Gornic (Arad). Ca observatori au fost delegaţi Zaharia Ciev (Timişoara) şi Horaţiu Stănescu (Craiova).

Sursa:https://fcpetrolul.ro/