Octavian Grigore va antrena echipa Petrolul Ploieşti la meciul cu U  Cluj Napoca
Echipa de fotbal FC Petrolul Ploieşti va fi condusă de către Octavian Grigore, din postura de antrenor principal, la ultima partidă din cadrul sezonului regular al Ligii 2, care se va desfăşura duminică, la Cluj.
 
Decizia a fost luată de către conducerea executivă a clubului, care s-a reunit în regim de urgenţă, ca urmare a demisiei fostului tehnician Viorel Moldovan.
 
Pentru pregătirea ultimului meci din sezonul regular al Ligii 2, Octavian Grigore va fi ajutat de către un colectiv tehnic, alcătuit din Ciprian Pura, Gheorghe Liliac şi Cătălin Grigore, preparator fizic fiind Lucian Nedelcu.
 
"Vreau să arătăm că suntem o echipă bună şi că putem câştiga la Cluj. Acesta este obiectivul nostru pentru acest joc, indiferent de locul pe care îl ocupăm în acest moment în clasament", a declarat Octavian Grigore, care şi-a petrecut întreaga carieră de fotbalist în culorile “Lupilor Galbeni”.
 
În perioada următoare, conducerea clubului va analiza opţiunile pentru numirea unui antrenor care să conducă echipa începând din partea a doua a sezonului.
 
Partida dintre Universitatea Cluj şi FC Petrolul Ploieşti este programată să aibă loc duminică, 28 martie, de la ora 15.00, pe Cluj Arena.
Foto: FCPetrolul.ro