Tardiv. Viorel Moldovan a demisionat de la Petrolul Ploiesti
 
Colaborarea dintre FC Petrolul Ploieşti şi antrenorul principal Viorel Moldovan s-a încheiat astăzi. Tehnicianul a solicitat rezilierea contractului pe cale amiabilă, despărţirea de formaţia noastră producându-se într-un moment în care, cu o etapă înainte de finalul sezonului regular al Ligii 2, FC Petrolul Ploieşti mai are şanse foarte mici să se califice în faza play-off a campionatului.
În perioada imediat următoare va fi stabilită noua componenţă a staffului tehnic, decizia urmând să fie luată după o şedinţă a Consiliului Director.
De asemenea, după şedinţa de pregătire de astăzi, antrenorul secund Francisc Dican şi preparatorul fizic Stelian Isac îşi vor înceta angajamentele cu clubul nostru.
FC Petrolul Ploieşti le mulţumeşte tuturor pentru munca depusă şi le urează mult succes în carieră.
Mesajul lui Viorel Moldovan la despărţirea de FC Petrolul Ploieşti
„Dragi iubitori ai Petrolului,
Mi-am dorit foarte mult să vă mulţumesc tuturor la capătul acestei experienţe. Vă garantez că am muncit cu tot sufletul şi am folosit toată experienţa mea pentru a readuce Petrolul acolo unde îi este locul. Poate sunt eu ghinionist, poate nu s-au aliniat astrele aşa cum şi-a dorit toată suflarea ploieşteană, dar sunt trist că una dintre cele mai frumoase echipe din România iese, în acest mod, din lupta pentru promovare.
Din păcate, rezultatele din teren nu au fost mereu aşa cum mi-am dorit. Îmi pare rău pentru dezamăgirea pe care am produs-o celor care îşi doreau mai mult. La finalul acestei etape vreau să mulţumesc conducerii, jucătorilor şi tututor celor care au fost alături de echipă. Sunt convins că Petrolul o să revină în Liga 1”
Sursa:FCPetrolul.ro