LUPII AU REMIZAT CU UNIREA SLOBOZIA DUPĂ O PARTIDĂ FRUMOASĂ

Petrolul Ploieşti a remizat vineri după amiază, la Ploieşti cu Unirea Slobozia, din cea de a 3 a liga fotbalistică a României, într-un meci amical disputat pe terenul sintetic din Parcul Municipal Vest.

Partidă era aproape să fie amânată, însă datorită implicării suporterilor, a jucătorilor şi a staff-ului tehnic, dar şi unui grav accident pe centura de Vest, a început cu o întârziere de 60 minute.

Deşi Primarul mun. Ploieşti, Adrian Dobre a promis că terenul va fi deszăpezit până la ora partidei, încă de la ora 9.30 dimineaţa câţiva suporteri, 5 oameni angajaţi ai Primăriei şi Cristi Vlad (Preşedinte executiv AS Petrolul 52 Ploieşti) “înarmaţi “cu roabe şi lopeţi au început să curate zăpada de pe teren, deoarece Primăria Ploieşti nu s-a sinchisit să trimită mai mulţi oameni şi utilaje.

În jurul orei 12.30, când mai era aproximativ 40 % din capacitate de deszăpezit au venit şi jucătorii ploieşteni, respectiv antrenorul acestora, Octavian Grigore, care au ajutat la îndepărtarea zăpezii de pe gazonul artificial, iar în jurul orei 13.20 acesta arată aproape impecabil.

Probabil dacă Primăria mun. Ploieşti se implica mai mult, zăpada era îndepărtată în timp util, însă...

Partidă întârziată şi de un grav accident de circulaţie.

În cursul orei 11.00, pe centura de Vest a Ploiestiului, a avut loc un grav accident de circulaţie, ceea ce a făcut ca echipa oaspete să ajungă mai târziu la meci, traficul fiind deviat, ilfovenii lăsând autocarul în zona Gării de Vest şi venind pe jos, la terenul de joc.

Cu o întârziere de aproximativ o oră a început şi partida, un meci frumos cu răsturnări de scor şi faze spectaculoase.

Lupii au deschis primii scorul, în minutul 28 prin Velisar , după o centrare a lui Olaru.” Vizitatorii “au echilibrat meciul, în minutul 35, prin Adăscăliţei, însă cu un minutul mai devreme (34), Dragoş Gheorghe a şutat în portarul ialomiţean.

Imediat după pauză, în minutul 48, Dragoş Gheorghe nu a mai ratat ţinta, reuşind să marcheze cu capul din interiorul careului.

În minutul 60, oaspeţii au restabilit egalitatea prin Răducă.

“Găzarii “au forţat să preia conducerea, însă tot oaspeţii au marcat pentru 3-2, în minutul 71, prin Khalil.

Petrolul a egalat în ultima fază, dintr-un penalty executat perfect de Iancu (minutul 90 + 2).

Scor final 3-3, după o partidă spectaculoasă, umbrită (parţial) de probleme cu deszăpezirea şi “grija “municipalităţii care solicita bani pentru chiria terenului, însă nu l-a deszăpezit nici miercuri când “lupii “şi-a amânat testul cu Petrolistul Boldeşti, nici azi, azi “petroliştii “având noroc cu suporterii şi jucătorii respective staff-ul tehnic şi cu accidentul nefericit de pe Centura de Vest a oraşului.

Următoarea partidă amicală a lupilor va avea loc miercuri, tot pe terenul sintetic din incinta Parcului Municipal Vest, adversara fiind Flacăra Moreni (din liga a 3 a).

Petrolul: Niţache – Olaru, Chiriţă, R. Alecsandru, Velisar – Butufei – N. Popescu, Catană, Păun, D. Gheorghe – Vintilă. Au mai jucat: Niţescu – Oae, Crăciun, Radu. Antrenor: Octavian Grigore.
Unirea Slobozia: Cristică – Drăguţ, Topor, Lazăr, Bucurică – Adăscăliţei, Răducă – Soare, Năstase, Gherasim – Khalil. Au mai jucat: Chiţoiu – Călin, Lemnaru, Anton, Ene, Săvescu, Marin, Ştefancă.
Arbitrii: Robert Nuţu – Mihai Pandelea şi Alex Zafiriadis (Ploieşti).