Luni, 24 iulie 2017, ora 10:00, la Sala de Sport a comunei Bucov va avea loc deschiderea oficiala a Cantonamentului International de Gimnastica Ritmica

Luni, 24 iulie 2017, ora 10:00, la Sala de Sport a comunei Bucov va avea loc deschiderea oficiala a Cantonamentului International de Gimnastica Ritmica in prezenta primarului localitatii, dl. Ion Savu, a d-nei Mirela Dulgheru, profesor universitar doctor, Maestra a Sportului (Campioana Mondiala Universitara, atleta olimpica) si a fostei gimnaste ploiestene si antrenoare a CSS Ploiesti, acum stabilita in Statele Unite ale Americii, d-ra Ileana Alecu, participanta la Campionatele Europene din 1989, Tenerife (locul IV pe echipe alaturi de Irina Deleanu si Mariana Apostu, locul VIII la individual compus si VII la coarda) si la Campionatele Mondiale din acelasi an de la Sarajevo (locul VI alaturi de Irina Deleanu si Adriana Stoenescu).
Cu aceasta ocazie primarul comunei Bucov va comunica oficial atribuirea numelui titratei atlete salii de sport din localitate – devenind, astfel, Sala Mirela Dulgheru – ca urmare a propunerii Consiliul Local Bucov, demers sustinut si aprobat de Consiliul Judetean Prahova.
Actiunea se doreste a fi un schimb important de experienta intre gimnastele si colectivul tehnic al CSM Ploiesti si participanti din Ungaria, Canada, Italia si Romania.
Sportivele sectiei ploiestene, legitimate la Clubul Sportiv Municipal Ploiesti, componente ale Lotului National de Gimnastica al Romaniei, Denisa Stoian si Miruna Ciocîrlan, – dar si mai micutele lor colege – vor sustine demonstratii sportive pentru a convinge participantii, daca mai este nevoie, de frumusetea acestui sport.
Intalnirea internationala a practicantelor gimnasticii ritmice, sport aflat la granita dintre sport si arta, are loc cu sprijinul Consiliului Local si al Primariei comunei Bucov.
Va invitam cu drag la aceasta frumoasa intalnire a sportului si prieteniei!