Juventus Bucuresti – Dinamo Bucuresti 0 – 3. Victorie lejera a “cainilor “ ,aseara la Ploiesti .

Sambata seara , Dinamo a învins nou-promovata Juventus Bucureşti, scor 3-0, pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti, în prima etapă a Ligii I.

Dinamoviştii au deschis scorul prin brazilianulRivaldinho (32), cu o lovitură de cap, la centrarea portughezului Diogo Salomao. Al doilea gol al echipei antrenate de Cosmin Contra a fost reuşit de portughezul Filipe Nascimento (66), la debutul său pentru "alb-roşii", la doar 9 minute de introducerea sa pe gazon.

Nedelcearu a închis tabela în prelungiri (90+3), reluând în plasă mingea respinsă de Pedro Mingote la şutul lui Valentin Costache.

Succesul echipei din Ştefan cel Mare a fost facilitat şi de faptul că Juventus a rămas în zece oameni din minutul 53, când Mădălin Mihăescu a primit al doilea cartonaş galben. A fost prima eliminare din această ediţie de campionat.

Juventus a avut două ocazii bune în prima repriză, prin Ciprian Petre (18) şi Florin Ştefan (45), şi pe final, prin George Călinţaru (81).

Meciul a fost precedat de un moment de reculegere în memoria lui Ioan Aloman, organizator de competiţii la Gaz Metan Mediaş, şi Sorin Satmari, fost jurnalist şi oficial FRF şi LPF.

Sursa si video : http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/live-text/Juventus-Bucuresti-Dinamo-ora-21-00-IN-DIRECT-Digi-Sport-live