Lupii galbeni  ies (din nou)  ,la zapada.

Vineri, 10 februarie 2017 , atat suporterii,cat si jucatorii si staff-ul tehnic se vor intalni ,la ora 9 dimineata in fata salii de conferinte de la stadionul “Ilie Oana “ pentru a merge la terenul sintetic din Parcul Municipal Vest ,pentru o actiune de deszapezire a acestuia,deoarece incepand cu ora 13.00 , lupii vor intalni intr-o partida amicala gruparea damboviteana,de liga a 3 a ,Unirea Slobozia.

Actiunea este o repetitie a celei de miercuri,atunci cand o parte din suporteri si staff-ul  tehnic au degajat zapada de pe teren , insa aceasta s-a asezat la loc in cursul serii trecute.

Anuntul este facut pe pagina de socializare a lui Dragos Machitescu,lider al Peluzei Latine si unul dintre suporterii din USP .

“ IMPORTANT!!!

Maine, de la ora 13:00, Petrolul joaca un amical cu Unirea Slobozia pe terenul din Parcul Municipal Vest. Din pacate terenul este acoperit de zapada, iar deszapezirea lui, ne revine noua suporterilor alaturi de jucatori si staff , asa cum am facut-o si miercuri. Asadar, maine ora 09:00, ne gasim la stadionul ILIE OANA(in fata salii de conferinta), ca sa plecam organizati cu masinile spre terenul din Parc Municipal Vest, va rugam sa aveti la voi si lopeti, cine vine fara masina, poate si fara lopata. Cine ajunge dupa 09:00, vine direct in Parc aveti schita de acces mai jos.

SI EU SUNT PETROLUL!!!

SHARE PESTE TOT!!!

Material de miercuri cu actiunea suporterilor alaturi de jucatori si oficiali:

https://www.youtube.com/shared?ci=7yYpM__ilbk